![]() |
:-D :-D :-D Niech żyje rewolucja!!! :-D :-D
:-D :-D :-D Niech żyje towarzysz Brzuszki !!! :-D :-D NIECH ŻYYYJE NIECH ŻYYYJE NIECH ŻYYYJE !!!!! |
Cytat:
Powiem Ci tylko,ze wkrotce przejmujemy Forum.Skonczy sie regulamin i bany.Ja i Master bedziemy za Miska,Tommyx za BD,za Sobala damy ZIPa,za Montera kilku Lebskich chlopakow-tu bylo najwiecej watpliwości,a za Ciebie damy Jadzię,bo przynajmniej ładna. Mamy jeszcze parę niezlych pomysłów:np.Helpmanowi założymy konto w Mongolii,bez możliwości kontaktu bezpośredniego z Forum,a poza tym pozamieniamy sie ksywkami,dla dezorientacji - popierwsze,a po drugie,żeby wszystkie odpowiedzi były mądre. I będą same pyskówki-w osobnym dziele.Codziennie też będzie topic,kto komu najbardzie podniósł ciśnienie.Oj,będzie,będzie!!! BGN zajmie się stroną militarna zagadnienia,a Tanatos opracował rzecz logistycznie :-D :-D :-D A na razie masz maila ;) [/B][/QUOTE] To mi sie podoba;) |
Cytat:
No cóż, wchodzę w to, raz się żyje. :D A więc Forumowicze , czas na 'POWSTANIE' ;) A kto się nie dołączy to ... "pozamykam topic'i", albo "polecą konta" ... ;) :D:D PS" Po prawie trzech dniach bez dostępu do net'u --- I'M BACK ! :) " |
Oj, bedzie sie dzialo bedzie i to juz nie dlugo8)
|
...rozumiem, że mam wyciągnąć starą flintówkę dziadka ze strychu :), qrde tylko krzesiwo gdzieś się zapodziało :(
|
Mam Was na oku :o
|
brzuszki napisa***322;(a)
taa a omnie oczywiście zapomniałeś???;) |
Cytat:
I tak, Bartek mozesz wyslac forse czekiem :cool: |
Cytat:
|
Ojej, podnoszę ciśnienie. Jak ładnie.
Naprawdę nie macie o czym pisać. |
Witaj Zbieg'u dawno cię już nie było. Co się działo?
|
Nico się stało. Ostatnio trochę rzadziej zaglądałem, a jeszcze rzadziej pisałem.
|
... ojej, nasi kochani moderatorzy w komplecie, cóż za radość w sercach naszych :) i jakaż ulga, że nasze zbłąkane dusze będzie miał kto nawracać, toż to jakby Wielki Językoznawca, Jutrzenka Korei i Słońce Karpat w jednym :cool:, eeech życie nabiera sensu i rumieńców. Jak tylko przyjdzie natchnienie napiszę jakąś Odę do Moderatorów :* .
|
Będziemy zaszczyceni. Osobiście powieszę sobie na drzwiach od pokoju.
|
Cytat:
Daj znac na priv, ze piszesz - odtancze wtedy TaniecZaklinaczaDeszczu z towazyszeniem Ukulele i tamburynu:-D (dodatkowo w tym tancu towazyszy mi pies:-D ) Partie wokalne wykonuje sopranem z towarzyszeniem rozpaczliwego wycia (psiego):-D :'( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:38. |