Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Co sadzicie o moderatorach? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-sadzicie-o-moderatorach-12486/)

jacoob 11.11.2002 23:49

:-D :-D :-D Niech żyje rewolucja!!! :-D :-D
:-D :-D :-D Niech żyje towarzysz Brzuszki !!! :-D :-D
NIECH ŻYYYJE NIECH ŻYYYJE NIECH ŻYYYJE !!!!!

/||\aster 11.11.2002 23:57

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
PS jaka dziwna wiadomosc hmmm czy ja o czyms nie wiem
O wielu rzeczach nie wiesz - my tu cały czas,dzień i noc pracowicie jak krety ryjemy za plecami i kombinujemy.
Powiem Ci tylko,ze wkrotce przejmujemy Forum.Skonczy sie regulamin i bany.Ja i Master bedziemy za Miska,Tommyx za BD,za Sobala damy
ZIPa,za Montera kilku Lebskich chlopakow-tu bylo najwiecej watpliwości,a za Ciebie damy Jadzię,bo przynajmniej ładna.
Mamy jeszcze parę niezlych pomysłów:np.Helpmanowi założymy konto w Mongolii,bez możliwości kontaktu bezpośredniego z Forum,a poza tym pozamieniamy sie ksywkami,dla dezorientacji - popierwsze,a po drugie,żeby wszystkie odpowiedzi były mądre.
I będą same pyskówki-w osobnym dziele.Codziennie też będzie topic,kto komu najbardzie podniósł ciśnienie.Oj,będzie,będzie!!!
BGN zajmie się stroną militarna zagadnienia,a Tanatos opracował rzecz logistycznie
:-D :-D :-D
A na razie masz maila ;) [/B][/QUOTE]
To mi sie podoba;)

TOMMYx 12.11.2002 00:22

Cytat:

(...)
O wielu rzeczach nie wiesz - my tu cały czas,dzień i noc pracowicie jak krety ryjemy za plecami i kombinujemy.
Powiem Ci tylko,ze wkrotce przejmujemy Forum.Skonczy sie regulamin i bany.Ja i Master bedziemy za Miska,Tommyx za BD,za Sobala damy
ZIPa,za Montera kilku Lebskich chlopakow-tu bylo najwiecej watpliwości,a za Ciebie damy Jadzię,bo przynajmniej ładna.
Mamy jeszcze parę niezlych pomysłów:np.Helpmanowi założymy konto w Mongolii,bez możliwości kontaktu bezpośredniego z Forum,a poza tym pozamieniamy sie ksywkami,dla dezorientacji - popierwsze,a po drugie,żeby wszystkie odpowiedzi były mądre.
I będą same pyskówki-w osobnym dziele.Codziennie też będzie topic,kto komu najbardzie podniósł ciśnienie.Oj,będzie,będzie!!!
BGN zajmie się stroną militarna zagadnienia,a Tanatos opracował rzecz logistycznie (...) [/B]
Mam jedno pytanie - naprawdę muszę "być za" negatywną postać, czy jak kto woli - czarny charakter, czy też CLOSED DZIADKA ? ;););) :D
No cóż, wchodzę w to, raz się żyje. :D

A więc Forumowicze , czas na 'POWSTANIE' ;)

A kto się nie dołączy to ... "pozamykam topic'i", albo "polecą konta" ... ;) :D:D

PS" Po prawie trzech dniach bez dostępu do net'u --- I'M BACK ! :) "

/||\aster 12.11.2002 00:32

Oj, bedzie sie dzialo bedzie i to juz nie dlugo8)

Zetoxa 12.11.2002 08:56

...rozumiem, że mam wyciągnąć starą flintówkę dziadka ze strychu :), qrde tylko krzesiwo gdzieś się zapodziało :(

Pedros 12.11.2002 09:04

Mam Was na oku :o

tomgoo 12.11.2002 13:07

taa a omnie oczywiście zapomniałeś???;)

Plemnik 12.11.2002 18:41

Cytat:

mati1700 napisa***322;(a)

:D :D :D :D

Oj Mati daj spokoj B.D. Spoko facet - ja wiem ty nie lubisz sie stosowac do zadnych zasad a on jest raczej konkretny i zasadniczy (w dobrym znaczeniu tego slowa) a Tobie trudno to zaakceptowac. Daj sobie na looz za pare latek sam na to inaczej spojrzysz ;-)

I tak, Bartek mozesz wyslac forse czekiem :cool:

BD 12.11.2002 19:07

Cytat:

Plemnik napisa***322;(a)

I tak, Bartek mozesz wyslac forse czekiem :cool:

heheheh :) nie wiem czy mnie stac - musisz sie wycenic ... ;)

MaciejT 13.11.2002 16:55

Ojej, podnoszę ciśnienie. Jak ładnie.

Naprawdę nie macie o czym pisać.

ThanatoS 13.11.2002 17:03

Witaj Zbieg'u dawno cię już nie było. Co się działo?

MaciejT 13.11.2002 17:28

Nico się stało. Ostatnio trochę rzadziej zaglądałem, a jeszcze rzadziej pisałem.

Zetoxa 13.11.2002 17:34

... ojej, nasi kochani moderatorzy w komplecie, cóż za radość w sercach naszych :) i jakaż ulga, że nasze zbłąkane dusze będzie miał kto nawracać, toż to jakby Wielki Językoznawca, Jutrzenka Korei i Słońce Karpat w jednym :cool:, eeech życie nabiera sensu i rumieńców. Jak tylko przyjdzie natchnienie napiszę jakąś Odę do Moderatorów :* .

MaciejT 13.11.2002 17:37

Będziemy zaszczyceni. Osobiście powieszę sobie na drzwiach od pokoju.

Yahol 13.11.2002 17:42

Cytat:

Zetoxa napisa***322;(a)
... ojej, nasi kochani moderatorzy w komplecie. Jak tylko przyjdzie natchnienie napiszę jakąś Odę do Moderatorów :* .
Jak zasiadziesz do pisania bede cie wspieral duchowo:-D
Daj znac na priv, ze piszesz - odtancze wtedy TaniecZaklinaczaDeszczu z towazyszeniem Ukulele i tamburynu:-D (dodatkowo w tym tancu towazyszy mi pies:-D ) Partie wokalne wykonuje sopranem z towarzyszeniem rozpaczliwego wycia (psiego):-D :'(

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:38.