Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 30.04.2003, 23:49   #1
Sniper
Member of Blokers.net

Data rejestracji: 24.04.2002
Sniper niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Co sie dzieje ze Sniper-em

Niektórzy z was (i hope ) zapewne zastanawia sie gdzie wywyiało moja skromna osobe z forum - moje posty kiedys czeste teraz pojawiaja sie zdawkowo i zazwyczaj krótkie - nie odpowiadam na gg....... z góry i na przyszłość przepraszam .... spowodowane jest to cyklem pracy nie żadko po 15h na dobe i własnie siedze po takim "normalnym" dniu pracy i czuje ze 1 piwko któe własnie pije daje mi w czuba.) Pewno zapytacie sie co robie - a necik ludziom dajemy kto chce i gdzie chce tzn u nas w miescie i nie wykluczamy wyjscie dalej generalnie mamy taki zap.... ze obiady jemy po 18 a z domu wychodzi sie zwykle o 8 9 ..... ale miło sie pracuje w firmie kta zajmuje sie rzeczami które sie doskonale zna.... ehhh super -- dzis do naszej serwerowni przyszedł koles generalnie wygloada ona wpisana w L i od drzwi nie widac zadnych kompów serwerów, cisco switch wapó nic zero tylko góre peszli narzedzi zwoje kabli i p[osrodku tego bałaganu siedze ja miedzy nogami mam skrzynke metalowa (na switcha ) wierce a ten mówi - "niewiem czy dobrze trafiłem - szukam firmy dostarczajacej internet" ja mu na to ze" moze na to nie wyglada lae dobrze trafił " ) dopiero po przejsciu tech 4 kroków zobaczył mrugajace stertu sprzetu rogal mu sie usmiechnał ... hie hie a szef dał nam jutro wolne - hip hip dla niego ale 2 zas roboty w ciól sie szykuje - ale dobrze mnie to odpowiada tylko w domu mnie powoli nie poznaja bo rano wychodze a w nocy jestem tak zeczony ze padam na wyrko. wiec generalnie po poczatkowym mynie w firmie mysle ze pojawie sie w trybie normalnym na forum ....... miłych świat i weeeeeekendu..... Sniper team of Blokers.net & ........
Sniper jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: