| memorando |
07.05.2004 16:02 |
Cytat:
Napisany przez czero
Widac sa robione jakies zmiany na forum.
Np. teraz u kazdego po najechaniu na reputacje widac zakres punktow.
Ale czemu nie widac postow memorando, i czemu ma ujemna reputacje???:ysz:
Dziwne rzeczy sie dzieja :niepow:.
|
Odpowiem dostalem bana , za posta który powinien z, ostać w/g jednego z modów usunięty , ale niezabanowany powinienem być jako user. niepodaję nazwy moda , bo niechcę mu robić smrodu, pozatym wracając do thanatosa, on był w grupie która dala mi bana , ja widzę tą sytuację jako po prostu stronniczość , w ocenianiu mojej osoby , bo dając posta z pytaniem o kobiety niemialem na myśli obrażania, ich ale po prostu mialem na myśli pytanie , dlaczego są złośliwe io egoistyczne , dostalem bana bo po prostu za dwuznaczny tekst mogący być obrażaniem kobiet ale też nie obrażaniem, dla mnie thanatos był stronniczy , i za ostro pojechal dając mi bana , nawet jeden z modów mi przyznal rację , że powinien post być wywalony i zapodane ostrzeżenie mi na maila . a nie ban bez litości na 2 dni oceniam, tą sytuację jako po prostu bezsensowne jechanie na mnie przez thanatosa , a mówiąc o stronniczości mam solidne podstawy bo dwie osoby są z thanatosem powiązane w tym jego ....i jak dostanę bana za swoja opinię o thanatosie i jego stronniczości to będziesz śmieszne bo podstawy mam mocne do takiego stwierzedzenia...i naprawdę niechcę podawać nazwisk i wskazywać po nikach dlaczego mam myśli o stronniczości thanatosa....
|