![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Co teraz do linków ed2k? Overek padł.
Hej!
Dziś dokańczałem jeszcze reinstallke systemu. Wszystko działa, ale Overnet nie chce się łączyć. Nie załamałem się bo ten program idealny nie jest. Ale z racji, że nie znam innych problem powstał bo nie mam czym ściągać rzeczy z linków ed2k ![]() Nie mam dużych wymagań nie ściągam też dużo ze względu na niezaszybkie łącze i po prostu brak takich potrzeb. Overnet był fajny bo wklejało się do niego tylko link i powoli się rozpędzał. Jak Kaaza bez jakiś list tam serwerów itp. Czy ktoś mi coś poleci, albo może poradzi dlaczego nie działa Overnet. Jeśli ktoś byłby tak miły i wpadł do mnie na priv albo tutaj przeprowadził mały instruktaż z propozycją programu będę wdzięczny. Jestem gotowy na wszelakie propozycje byleby trafne ![]() ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Matrix has him
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Pewnie że eMule nie straszne, spróbuj któregoś z modów, może się przekonasz
![]() Ja używam morphXT 5.13 (info w sygnaturce) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
@kiewas jak się robi linki emula w tym programie bo nie potrafię znaleźć ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Ciapek sie dlugo nie zastanawiaj tylko wrzucaj mulka.Polecam Pawcia.U mnie dobrze trzyma transfer.Morph za to strasznie niestabilnie sie zachowywal.A Pawcio jak zalapie to trzyma i idzie pelna moca lacza jakie mu sie ustawi.
Poza tym jest duzo linkowni gdzie mozna znalezc sporo ciekawych materialow. Ja glownie zeruje na filmach.Reszta mnie nie interesuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Emule?
Chłopaki ale ja nie rozumiem ![]() Jakie Pawcie? Jakie mody? Wcześniej kopiowałem link ze strony i wklejałem do Overka, a tu? heee? Jaką mam wersje sciagnac emula? Moze jakis link
![]() |
#6 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
A tu masz parę pomcnych linków: www.emule-project.net www.kademlia-mods.de/ www.emule-mods.de/ www.x-tremer.de/pdl/page.php http://skatertod.de/emule/ http://emulefuture.de/ www.januar2.de/13558.html & hier: http://forum.osloskop.net/index.php?showforum=5 http://www.powerlite.hostings.pl/for...p?showforum=11
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Link do strony pawcia (moda), ktory jest niby ulepszona wersja standardowego mula:
http://emulepawcio.sourceforge.net/n...ite/index.html Oficjalna strona w ogole emule to: www.emule-project.net A tu dwie najwieksze bazy linkow w Polsce: www.osiol.com www.osloskop.net Najpierw instalujesz emule.Potem wchodzisz na jakas strone(forum dyskusyjne, ktore sie tam znajduje) i znajdujesz linki. Fakt, ze do mula trzeba troche cierpliwosci.Bo on nie sciaga od razu pelna para.Czasami trzeba troche czekac. Ale mi on odpowieda.Jak zaznacze ok 10 pozycji. To w sumie na laczu 320/80.Dzienny przemial to ok. 2GB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
mody są to ulepszone (niby) wesrje podstawowego klienta jakim jest emule
Jest ich naprawdę sporo. Najwięcej informacji na teamt klientów, ustawieniach znajdziesz na forum www.osiol.com Wszystko jest przystępnie napisane wraz z linkami. Po uruchomieniu już wybranego klienta, ustaw w opcjach aby rozpoznawał linki emula ze schowka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
CDRinfo VIP
![]() ![]() |
Overnet sie polaczyl dziwnym trafem
![]() To jakich Wy używacie wersji? Standardowych czy z modami? A jeśli tak to jakie.
![]() |
#10 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
ja od dzisiaj uzywam osiolka i standartowa wersja 0.44d
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
www.ewombat.de !!! ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie ma tak latwo, z tego co ja zauwazylem kazdy mod inaczej chodzi na roznych kompach... - mi najlepiej smigal THC [chyba taka nazwa byla? - niestety, za bardzo zapylach siec mulowatych i go wywalili z jej rodziny ;-)], teraz najlepiej sprawuje sie The Black Hand, co prawda brak w nim polskiej wersji jezykowej, jednak obsluga mula jest prosta, ze w zasadzie jezyk pl jest w nim zbedny
![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Ja uzywam v.0.42g z modem Pawcio 4.25d-SE.
Testowalem wiele modow i ten jakos najbardziej mi przypadl do gustu. Z doswiadcznia tez wiem, ze na kazdym kompie kazdy mod bedzie inaczej dzialal, wiec kazdy bedzie zachwalal swojego moda ![]() Najlepiej jest samemu potestowac rozne mody (zostawiajac komputer wlaczony na dzien i noc) i wybrac ten, ktory bedzie sie najlepiej sprawowal. Wazne tez, zebys z poczatku sie nie zrazil do emula jak nie bedzie chcial nic sciagac. Ustaw sobie jakies bardzo popularne pliki i daj mu sie rozpedzic. Po jakims czasie problemy z kolejkami praktycznie znikna i mulek bedzie ssal co mu tylko dasz. Pamietaj, mulek uczy cierpliwosci, ale jak juz proces nauczania sie skonczy to sie w nim zakochasz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Matrix has him
Data rejestracji: 29.10.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
ja caly zcas uzywam overneta 0.52 i sie laczy normalnie...
jedna rzecz ,torej mi brakuje-komentarzy jak na emulu. bo cos ostatnio z aduzo fake'ow tam lezy. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|