![]() |
Mój kolega ma epsona (nie pamiętam modelu) ale zawsze jak coś drukował, to musiał drukarkę trzymać, żeby mu z biurka nie spadła. ^_^
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Miałem Epsona stylus color 460 i po 18 miesiącach padła głowica drukująca wymiana nie opłacalna. Tak samo z Canonem S200 też padła głowica. Teraz mam HP 5150 i jestem b zadowolony cena w MM 399 zeta.Wybór należy do Ciebie!!!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Hp
|
Ja mam EPSONA R200 i jestem bardzo zadowolony :taktak: :D Ma jakiś nowy typ głowicy więc to już nie to co kiedyś Canon czy Epson :taktak: Atrament czarny kosztuje 40zł i starcza na ok. 500 stron :D
P.S. Lexmarka omijam już z daleka :taktak: |
u mnie drukuje HP 5652 ogolne sprawowanie ok tylko tusze sa drogie
|
u mnie juz nie najmlodszy epson c42 i jest super (tusze na allegro z przesylka - komplet 39 zeta)
|
Tematów o tym było już sporo, także z modelami, które wymieniasz, więc poszukaj trochę w wyszukiwarce.
Ja poleciłbym Ci HP, bo sam mam taką drukarkę (5550) i jestem z niej bardzo zadowolony. Zresztą jest to odpowiednik tego modelu, do którego dałeś link, więc mogę coś już o nim powiedzieć z doświadczenia. Jeśli chodzi o Canona, to nie mówię, ponieważ wiele o nich nie wiem, natomiast odpowiednik tego modelu Lexmarka, który podałeś, jest teraz w Media Markcie z okazji wyprzedaży dostępny po 299 złotych. Gdybym nie miał już drukarki i skanera, to na pewno bym się na to zdecydował. Tobie również polecam takie rozwiązanie. |
canon ma najtansze tusze/refiler'y InkTec'a ... zamawiasz dostajesz z dostawa do domu z dnia na dzien :spoko:
bierz drukarke z mozliwoscia nadruku na plytach ... naprawde warto |
Alex to jest oczywiste, ze musi być taka funkcja jak masz nagrywarę dvd :D
|
Cytat:
|
jak masz sianko to wez HP. Sam mam Epson`a. Jakosc druku nie jest taka jak w Hp ale tusze sa duuuzo tansze!
Patrz pod tym katem - po ile są tusze - bo drukarki sa na ogol tanie, a ich exploatacja jest masakrycznie droga |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:51. |