![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 22.11.2004
![]() |
Internet Explorer i domyslne loginy?
Witam
Jak moge zlikwidowac lub wyczyśic liste tak ze przy wpisywaniu swojego loginu nie wyskakiwaly inne proponowane loginy ktorymi wczesniej ktos sie poslugiwal. Nie wiem czy sie dobrze wyrazilem ale jakby cos to piszecie pytania i poostaram sie spracyzowac pytanie. Bardzo zalezy mi na odpoweidzi a kasowalem w Narzedziach pliki Cookie i nic. Mam WinXP SPII i IE 6.0 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bojownik Ruchu Oporu
Data rejestracji: 09.11.2003
![]() |
Opcje internetowe -> Zawartość -> Autouzupełnianie -> Wyczyść formularze i hasła
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 22.11.2004
![]() |
Dzieki wielkie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
a jak chcesz usunać jeden wpis to w miejscu formularza (czyli tam gdzie wopisujesz hasło, login itp) kliknij 2x lewym przyciskiem myszki, wyświetli się lista loginów, najedź na ten który chcesz usunąć i naciśnij DELETE na klawiaturze.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
![]() |
|
|