Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Co zawdzięczacie CDRinfo.pl ?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-zawdzieczacie-cdrinfo-pl-40332/)

Weron 27.09.2004 09:32

Cytat:

Napisany przez yahol
I Ty Weronie. przeciwko mnie!
I Ty bys mnie wywalil z tego forum!
Dobra! Ide sobie - do pracy, jak wroce - to wam cale forum zaspamuje :D

Nie wiem! Pewnie z przyzwczajenia, to druga natura :D
A serio, to chyba naj....spokojniejsze (mimo wszystko),
...sympatyczniejsze, ...bardziej fachowe, ...starsze,
(nie napisze najlepsze - bo sie jeszcze ktos obrazi :D )forum.

No wiesz, jakze mozesz w ogole wyciagac takie wnioski. :)

Ale z tego co pamietam to byly jakies klotnie.Zreszta teraz tez sa, co chwile o cos sie kloca.
:cisza:

adixo 27.09.2004 18:39

Cytat:

Napisany przez pykson
nie jestem pewien, ale sprawdz klawisze skrotow, moze cos ma c z altem

Odpaliłem kompa na drugim systemie W2k i "Ć" działa normalnie ?
nie chodzi mi pod XP SP2
system świeży, czy ktoś ma to samo po SP2 ?

a klawisze skrótów sprawdzę ale wątpie czy to to

Stef 28.09.2004 00:47

pamietam jak bylem nowy na forum i byl inny okad dzialow (chyba), to zawsze czekalem i patrzalem na ogolna ilosc postow w kazdym z dzialow... i czekalem na to kiedy off-topic zrowna sie z cdr forum... i zrownalo to sie ok 83 000 posta...
a teraz:)141:107 :) tysiecy oczywiscie

bgn 28.09.2004 08:30

Co zawdzięczam serwisowi. Przede wszystkim krytyczne spojrzenie na swoje poczynania. Poza tym od serwisu zaczynam poszukiwania rozwiazania problemow na ktore napotykam. Sporo zawdzieczam informacjom zawartym na stronie glownej.Zagladam czesto na forum od momentu kiedy skonczylo sie , jak to mawia walęsowicz "targanie po szczekach" i glowna to zasluga obecnych modow (sorry Sid) nie prowokujacych do takich zachowan. Poznalem wielu fajnych ludzi, czesc z nich jest widoczna, czesc nie - ale sadze ze forum czytaja. Nie udzielam sie na chatach bo brakuje mi czasu, ale tutaj zawsze z przyjemnościa zagladam

mello 28.09.2004 09:33

przesiadlem sie na opere
uzywam konekta
uswiadomilem sobie ze tak na prawde to za duzo nie wiem o komputerach :)
moj komputer jest lepiej zabezpieczony przez roznymi syfami
milo spedzam czas czytajac nowe tematy :)

memorando 28.09.2004 09:40

Cdrinfo .pl zawdzięczam:
1. zwiększony samokrytycyzm.
2. umiejętność nie tyrania ludzi.
3. zaprzestanie użalaniu się nad sobą.
4. poznalem super ludzi jest to w/g mnie najlepsze forum najbardziej przyjazne i wybaczająca ekipa moderatorów w necie.
5:) zawdzięczam cdrinfo pl.......poznanie żony a to już długaaaaaaaaaa historia:)

legion 28.09.2004 11:48

Cytat:

Napisany przez memorando
5:) zawdzięczam cdrinfo pl.......poznanie żony a to już długaaaaaaaaaa historia:)

co ty zone poznales swoja na cdinfo :D to ladnie jednak nie trzeba zagladac na randki pl :haha:

memorando 28.09.2004 12:19

Cytat:

Napisany przez legion
co ty zone poznales swoja na cdinfo :D to ladnie jednak nie trzeba zagladac na randki pl :haha:

heh historia jest zagmatwana ale powiem ci że wtedy zaspany patrzylem na forum potem coś gdzieś kliknąłem i trafilem na jakiegoś porąbanego czata a potem?:D sam nirwiem jak się stało :D ale mam mądrą żoncię w domciu i to jest ważne w/g prawa jeszcze niejest żona ale z momentem odebrania dowodu osobistego będą to dni a potem zaobrączkowanie i zniewolenie hehehe:D

Berion 28.09.2004 20:21

Co zawdzieczam? Hmmm...
Patrze na daty postów :P A tak na serio:
1.) Nauczyłem się "poruszać" po forach...
2.) Poznałem całą tone świetnych programów, o których wcześniej nie miałem pojęcia...
3.) Przenosić "niektóre" zabezpieczenia...
4.) Dowiedziałem się sporo o samym procesie zapisu danych na CD (tak ogólnie powiedziałem)
5.) ... + to co już inni ludzie napisali

Na tutejszym forum panuje specyficzny klimat, którego próżno szukać na innych... ... :pisze:

Mily_ 28.09.2004 20:57

Ja CORInfo zawdzęczam... wszystko... :>

rosol 28.09.2004 22:43

Hmm to moze ja tez sie wypowiem ...
Na forum mozna powiedziec ze jestem "nowy" z uwagi na moje posty, ale to nie dlatego ze malo wiem, lecz dlatego ze mialem modem. Dopiero teraz mam wreszcie neo i moze cos nie cos napisac a tak czas gonil...
Tak jak poprzednicy potwierdzam, ze na forum panuje specyficzny klimat ... mili, uprzejmi i madrzy ludzie potrafiacy pomoc.
A co zawdzieczam? Dokladnie wszystko ... chociazby neostrade ... ostatni moj zakup polecany na forum to nagrywarka DVD.

Pozdrawiam wszystkich. Mam nadzieje ze teraz bede wiecej pisal... :cool:

M@X 28.09.2004 23:23

rosol : podoba mi sie Twoj sprzet, same dobre komponenty ;-D

Zelea 29.09.2004 01:13

ja zawdzieczam Forum i uzytkownikom tego wlasnie Portalu...

bardzo duzo... az ciezko to ujac w slowa...
nie sposob wrecz wyrazic jak bardzo...
bylo i jest tego wiele... i zapewne jeszcze bedzie duzo duzo duzo wiecej...

Forum to dla mnie zrodlo wiedzy... nie zmierzone i nie wyobrazam sobie co by sie stalo gdyby jakos nagle zniklo... ODPUKAC...

Tutajesi uzytkownicy to wlasnie oni tworza To Forum... to Oni a raczej Wy... tworzycie ten niesamowity klimat... i sluzycie niesamowita pomoca...

za co dziekuje wszystkim za wszelka pomoc... i roznego typu informacje...

pozdrawiam... :peace:

@rosol
zajrzyj Tutaj... TUTAJ

pozdro

smolik 29.09.2004 13:36

Zawdzięczam temu forum wszystko:
- tutaj stawiałem swoje pierwsze kroki
- poznałem duzo ciekawych programów
- mnóstwo fajnych ludzi
- sporo o nagrywaniubo (dzięki temu tu trafiłem)
i wiele wiecej
Więc :piwo: dla wszystkich :piwo:

Pagerus 29.09.2004 14:29

Po pierwsze to podziękowania dla usera Andrzejj9 (Andrew - to dzięki Tobie jestem na tym forum ---> :piwo: for you ;) )
Jeśli chodzi o to co zawdzięczam CDRinfo (przede wszystkim forum) to:
1) Poznałem, poznaję i będę poznawał wiele fajnych zaglądających tu osób :)
2) Moja wiedza na temat nagrywania płyt i tematów pokrewnych znacznie urosła i rośnie nadal
3) Wypróbowałem Operę... i nadal używam Avant Browser :P
4) Poznałem co to za cudo - o nazwie Alcohol 120%
5) Poznałem rozwiązanie wielu problemów, z którymi przyszło mi się zmierzyć w przeszłości - i wiem, że mogę liczyć na Waszą pomoc również z przyszłymi problemami (oby było ich jak najmniej - czego i wszystkim Wam życzę :) )
6) Zdobyłem parę reputek, nabiłem parę postów ;)
7) Przekonałem się do nagrywarek LiteON'a :D
8) Poznałem podstawy działania cudownych tworów o nazwie FORUM (to moje pierwsze forum w działaniu którego biorę jakiś większy udział :) ) - sam próbowałem takowe założyć - jak na razie bez większych efektów...
9) Mam co robić w przerwach w pracy i w czasie wolnym w domu :D
10) Ogólna wiedza na temat komputerów również rośnie z dnia na dzień - jak głosi moja dewiza życiowa - "Codziennie dowiaduję się czegoś nowego :)"
11) Codziennie mam powody do śmiechu dzięki topicowi "Funny photos..." i mam co pokazywać i opowiadać znajomym :)
Ogólnie to cieszę się, że mogę tu przebywać i pisać niekiedy różne tekściki. Pozdrawiam wszystkich :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:12.