![]() |
Cytat:
o widze ze zeus tez odpowiedział - zwracam chonor i sorki raz jeszcze nie doczytałem - kurde no nic nie mam na swoje usprawiedliwienie ****ka mi sie nalezała |
Cytat:
tobie chyba chodzilo o predkosc dzwieku (prom lecial dokladnie 1.15 macha) wiesz zawsze sie mogli spotkac z UFO na kursie kolizyjnym :jezyk: |
Re: Re: Re: Re: I Columbii juz niema ;(
Cytat:
Pozdrawiam |
Re: Re: Re: Re: Re: I Columbii juz niema ;(
Cytat:
|
myśle ze to niestety wina maszyny.Przy wyprawach tego typu zawsze jest ryzyko katastrofy,ludzie decydujący się na nią są wpełni świadomi mozliwości że odbywaja ostatni lot w swoim zyciu.Przytoczę tu komentarz mojej babci która ma zawsze odpowiedż na wszelkie nieszcześcia i za chiny nie da sie jej przetułmaczyć dlaczego ludzie latają w kosmos:) "Gdyby Pan Bóg chciał zeby ludzie latali to dał by im skrzydla..."
|
Cytat:
|
Qrde sory za wprowadzenie w błąd to było 3x prędkość dzwięku:)
Pomieszało mi się:) |
Ilość załączników: 1
Zauważyliście, że żałoba w USA ma trwać do 05.02.2003? Dziwnym zbiegiem okoliczności właśnie w tym dniu mają zostać ogłoszone dowody na zgromadzeniu narodów zjednoczonych.
Ps. Bardzo szkoda tej dziewczyny z Indii(Ta od lewej) |
Zrobili by coś nowego a nie ciągle na tym samym modelu latają...
i to po 20 lat ...(( |
Cytat:
Hmm Columbia powstała w 1984 roku - troche wylatała Wyeksploatowali to na cacy - i mysle ze NASA liczyło na to ze sie rozwali - mniejsze koszty złomowania / tak mi sie wydaje / Wiedzili ze to sypiaca sie kuoa złomu A dlaczego nie zbudowali nowego - jak ktos jush wspomniał - koszty... |
Tzn. sa wersje wojskowe i to 2x mniejsze jednostki. Maja ich ok 30.
Teraz pracuja nad promem mogacym startowac z dowolnego lotniska i bedacym 6 krotnie wiekszym. |
Cytat:
Jest mi bardzo smutno z tego powodu :'( :'( |
Cytat:
Zjakich źródeł masz to info ?? bo z checią poczytam ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:50. |