Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Command & Conquer: Generals - HEHE (https://forum.cdrinfo.pl/f5/command-conquer-generals-hehe-16758/)

andrzejj9 13.02.2003 07:20

Re: Re: Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
wrong ;)
to jest pinball :)
i zaraz musze to sciagnac

he he, pinball jak najbardziej. I sciagaj bo jest naprawde dobry. A zreszta jakby niektorzy zobaczyli stol z Duke Nukiem i uslyszeli w nim komentarze, to moze byc sie przekonali do tego typu gier. :P

Laser 13.02.2003 13:52

Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
np Robin Hood
Witam !

Dzieki ze mi przypomniałes !

Sasiad go skonczył sciagac musze go sobie wypalic ... !

;)

Y@nkee_PL 13.02.2003 13:58

Re: Re: Re: Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE

Cytat:

he he, pinball jak najbardziej. I sciagaj bo jest naprawde dobry. A zreszta jakby niektorzy zobaczyli stol z Duke Nukiem i uslyszeli w nim komentarze, to moze byc sie przekonali do tego typu gier. :P
ja te gre mialem jak tylko sie pokazala :piwo:
blad, oj duzy blad, ze to wywalilem dla kilku megsow na dysku :'(
a stol DN - uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu - full wypas 8) 8)

andrzejj9 13.02.2003 15:15

Re: Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Dzieki ze mi przypomniałes !

Sasiad go skonczył sciagac musze go sobie wypalic ... !

;)

Ja sobie dzisiaj kupilem, 25zl we wroclawskim MediaMarkcie. Jeszcze nie zainstalowalem, ale zaraz to zrobie. Mam nadzieje, ze bedzie przynajmniej tak dobre, jak Desperados (a mowia, ze lepsze) :spoko:

Pawel_k 13.02.2003 15:30

Re: Re: Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE

Cytat:

Ja sobie dzisiaj kupilem, 25zl we wroclawskim MediaMarkcie. Jeszcze nie zainstalowalem, ale zaraz to zrobie. Mam nadzieje, ze bedzie przynajmniej tak dobre, jak Desperados (a mowia, ze lepsze) :spoko:
tez sie chbya przejade do MM po "jaja..." 8)

andrzejj9 13.02.2003 16:33

Re: Re: Re: Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
tez sie chbya przejade do MM po "jaja..." 8)
ale jaj to tam chyba nie maja, w ogole nie mam pojecia, gdzie ta gre mozna kupic oryginalna :(
Ale za to mam oryginalny dodatek 8) Tylko problem polega na tym, ze pirackie Balls of Steel chodzi mi bardzo dobrze, a oryginalny dodatek (dodatkowy stol) wiesza sie, przy wlaczaniu sie Power Ball. Ehh, ironia....

ps. W MediaMarkcie kupilem Robin Hooda

Torwald 13.02.2003 17:38

Co do rosnacych wymagan gier oraz pojawiania coraz to szybszych prockow/kart graficznych/dyskow/ramow i bog wie czego tam jeszcze: mam to gleboko w tyle :P :P Starcza mi to co mam, a ze nie pogram w C&C czy co tam jeszcze nowego wymysla... Jakos przezyje, i tyle.

Y@nkee_PL 13.02.2003 18:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE

Cytat:

ale jaj to tam chyba nie maja, w ogole nie mam pojecia, gdzie ta gre mozna kupic oryginalna :(
[...]
ps. W MediaMarkcie kupilem Robin Hooda

Cytat:

środa, 12 lutego 2003

Dziś pojawił się w kioskach nowy numer pisma eXtra Gra: Premiery, zawierający grę Robin Hood: Legenda Sherwood w cenie 29,99 zł!

Ta taktyczo-logiczna gra została opracowana w profesjonalnej, polskiej wersji językowej, przygotowanej przez CD Projekt.
zrodlo: gry.wp.pl

teraz juz chyba wiecie gdzie kupic te gre i za ile ;)

tomgoo 13.02.2003 18:15

Ja sie nawet na min. nie załapie bo mam celka 500:)
Niedługo min. wymagania to będą jakies 5 ghz:)

Kasprzak 13.02.2003 18:19

a na eMule lezy http://osloskop.e-cho.pl/ sciagnal ktos?I jaka?

andrzejj9 13.02.2003 20:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
zrodlo: gry.wp.pl

teraz juz chyba wiecie gdzie kupic te gre i za ile ;)

Chodzilo mi o to, ze nie moge nigdzie kupic oryginalnego Balls of Steel, bo Robin Hood jest teraz wszedzie.
Aha, i namawiam do kupna wersji oryginalnej, bo wydawca naprawde sie postaral i glupio by bylo gdyby stracil z tego powodu, ze wydaje tanie gry (nie zebym specjalnie tutaj kazania prawil, ani nic takiego. Taka po prostu mnie naszla refleksja).

Laser 14.02.2003 15:41

Witam !

Ok zapuściłem Robina na max details i 1024x768 i nawet to idzie ale przywiesza sie jak wysakkuja powiadamiania do misji !

Trzeba zdiac pare cieni i bdzie ok ...

Co do generals mam go przed soba i boje sie zainstalowac !!

Mam tesh No One Live Forever i zaraz sie za to zabiore ...

Pozdrówka !

andrzejj9 14.02.2003 16:21

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Ok zapuściłem Robina na max details i 1024x768 i nawet to idzie ale przywiesza sie jak wysakkuja powiadamiania do misji !

Trzeba zdiac pare cieni i bdzie ok ...

Co do generals mam go przed soba i boje sie zainstalowac !!

Mam tesh No One Live Forever i zaraz sie za to zabiore ...

Pozdrówka !

Ja nawet nie uruchamialem w 1024x768 bo lepiej mi sie w Desperados gralo w 800 na 600. Tak tez wlaczylem i chodzi calkiem niezle. Inna sprawa, ze zaczalem grac na poziomie srednim i kurde drugiej misji za cholere nie moglem przejsc. W koncu sie wkurzylem i wlaczylem poziom latwy, ale tam z kolei nie ma kompletnie zadnego wyzwania. Mozna jedna postacia wykonczyc wszystkich. Eh, pewnie wroce znowu na sredni...

Laser 14.02.2003 16:23

Witam !

BUHAHAHHA !!

Zapusciłem C&C Generals na MEDIUM DETAILS i na 1024x768 i idzie bez zadnych zwiechow !!

Jakby co to zejde troche z cieni i innych detali w opcjach zaawansowanych i bede grał !

WNIOSEK - Nie wiezcie temu co pisza !!

A teraz porównajcie to co mam wpodpisie z tym co jest wymagane !

Teraz zarzucam No One Lives forever !

Laser 14.02.2003 17:01

Witam !

Zainstalowałem No One Lives Forever dwa i walnąłem max detale ! kurde chodzi miodzio a pisali ze do tych ustawien musi byc 2GHz !!!

Ide grac !!!

Grafa jest boska !

PS: W NOLF2 po wprowadzeniu zmian ustawien w grafie jest test no iustawiam ustawiam i pisze ze moge łądowac wiecej wkurzyłem sie ustawiłem wsio na ON i kurde pisze ze teraz jest ok !!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:18.