![]() |
Re: Re: Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE
Cytat:
|
Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE
Cytat:
Dzieki ze mi przypomniałes ! Sasiad go skonczył sciagac musze go sobie wypalic ... ! ;) |
Re: Re: Re: Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE
Cytat:
blad, oj duzy blad, ze to wywalilem dla kilku megsow na dysku :'( a stol DN - uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu - full wypas 8) 8) |
Re: Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE
Cytat:
Ale za to mam oryginalny dodatek 8) Tylko problem polega na tym, ze pirackie Balls of Steel chodzi mi bardzo dobrze, a oryginalny dodatek (dodatkowy stol) wiesza sie, przy wlaczaniu sie Power Ball. Ehh, ironia.... ps. W MediaMarkcie kupilem Robin Hooda |
Co do rosnacych wymagan gier oraz pojawiania coraz to szybszych prockow/kart graficznych/dyskow/ramow i bog wie czego tam jeszcze: mam to gleboko w tyle :P :P Starcza mi to co mam, a ze nie pogram w C&C czy co tam jeszcze nowego wymysla... Jakos przezyje, i tyle.
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE
Cytat:
Cytat:
teraz juz chyba wiecie gdzie kupic te gre i za ile ;) |
Ja sie nawet na min. nie załapie bo mam celka 500:)
Niedługo min. wymagania to będą jakies 5 ghz:) |
a na eMule lezy http://osloskop.e-cho.pl/ sciagnal ktos?I jaka?
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE
Cytat:
Aha, i namawiam do kupna wersji oryginalnej, bo wydawca naprawde sie postaral i glupio by bylo gdyby stracil z tego powodu, ze wydaje tanie gry (nie zebym specjalnie tutaj kazania prawil, ani nic takiego. Taka po prostu mnie naszla refleksja). |
Witam !
Ok zapuściłem Robina na max details i 1024x768 i nawet to idzie ale przywiesza sie jak wysakkuja powiadamiania do misji ! Trzeba zdiac pare cieni i bdzie ok ... Co do generals mam go przed soba i boje sie zainstalowac !! Mam tesh No One Live Forever i zaraz sie za to zabiore ... Pozdrówka ! |
Cytat:
|
Witam !
BUHAHAHHA !! Zapusciłem C&C Generals na MEDIUM DETAILS i na 1024x768 i idzie bez zadnych zwiechow !! Jakby co to zejde troche z cieni i innych detali w opcjach zaawansowanych i bede grał ! WNIOSEK - Nie wiezcie temu co pisza !! A teraz porównajcie to co mam wpodpisie z tym co jest wymagane ! Teraz zarzucam No One Lives forever ! |
Witam !
Zainstalowałem No One Lives Forever dwa i walnąłem max detale ! kurde chodzi miodzio a pisali ze do tych ustawien musi byc 2GHz !!! Ide grac !!! Grafa jest boska ! PS: W NOLF2 po wprowadzeniu zmian ustawien w grafie jest test no iustawiam ustawiam i pisze ze moge łądowac wiecej wkurzyłem sie ustawiłem wsio na ON i kurde pisze ze teraz jest ok !!! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:18. |