Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Command & Conquer: Generals - HEHE (https://forum.cdrinfo.pl/f5/command-conquer-generals-hehe-16758/)

Pawel_k 13.02.2003 16:30

Re: Re: Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
Ja sobie dzisiaj kupilem, 25zl we wroclawskim MediaMarkcie. Jeszcze nie zainstalowalem, ale zaraz to zrobie. Mam nadzieje, ze bedzie przynajmniej tak dobre, jak Desperados (a mowia, ze lepsze) :spoko:
tez sie chbya przejade do MM po "jaja..." 8)

andrzejj9 13.02.2003 16:15

Re: Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Dzieki ze mi przypomniałes !

Sasiad go skonczył sciagac musze go sobie wypalic ... !

;)

Ja sobie dzisiaj kupilem, 25zl we wroclawskim MediaMarkcie. Jeszcze nie zainstalowalem, ale zaraz to zrobie. Mam nadzieje, ze bedzie przynajmniej tak dobre, jak Desperados (a mowia, ze lepsze) :spoko:

Y@nkee_PL 13.02.2003 14:58

Re: Re: Re: Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE

Cytat:

he he, pinball jak najbardziej. I sciagaj bo jest naprawde dobry. A zreszta jakby niektorzy zobaczyli stol z Duke Nukiem i uslyszeli w nim komentarze, to moze byc sie przekonali do tego typu gier. :P
ja te gre mialem jak tylko sie pokazala :piwo:
blad, oj duzy blad, ze to wywalilem dla kilku megsow na dysku :'(
a stol DN - uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu - full wypas 8) 8)

Laser 13.02.2003 14:52

Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE

Cytat:

np Robin Hood
Witam !

Dzieki ze mi przypomniałes !

Sasiad go skonczył sciagac musze go sobie wypalic ... !

;)

andrzejj9 13.02.2003 08:20

Re: Re: Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE

Cytat:

Y@nkee_PL napisa***322;(a)
wrong ;)
to jest pinball :)
i zaraz musze to sciagnac

he he, pinball jak najbardziej. I sciagaj bo jest naprawde dobry. A zreszta jakby niektorzy zobaczyli stol z Duke Nukiem i uslyszeli w nim komentarze, to moze byc sie przekonali do tego typu gier. :P

TOMMYx 13.02.2003 00:53

Re: Command & Conquer: Generals - HEHE

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Jak zobaczyłem wymaganka to mi od razu przeszło !!

System specs :

Minimum:

Windows 98/ME/2000/XP
DirectX 8.1
Intel Pentium 1000 MHZ
128 MB RAM
1.2 GB Hard Disk Space
4X CD-ROM
64 MB GPU

Recommended:

Windows 98/ME/2000/XP
DirectX 8.1
Intel Pentium 2000 MHZ
>256 MB Ram
1.4 GB Hard Disk Space
8X CD-ROM
64 MB GPU

:buu: :buu: :buu: wszystko ok tylko gdyby nie ten CPU @!

Apropos C&C:G ...
... ostatnio widziałem ta giere u znajomego, i nie mogę powiedzieć, że zaobserwowałem jakiś brak płynności , przeskoki i inne bliżej nie określone zmiany na ekranie.

A jego konfig to: AMD Duron 750, GF 2 Pro, 256 MB SDRAM.
W prawdzie rozdziałka była 800x600, ale gra wyglądała naprawdę ładnie.
Jeśli chodzi o detale - tego nie wiem, nie zwróciłem uwagi, ale na pewno nie były minimalne, ponieważ to jest osoba, która nie zagrałaby w grę przy takich ustawieniach. W końcu każdy ma jakieś tam gusta i wymagania :)

Jak już będę miał grę u siebie, to sprawdzę, czy ma takie "okrutne" wymagania. 8)

Y@nkee_PL 13.02.2003 00:46

Re: Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE

Cytat:

TOMMYx napisa***322;(a)
:D

"Balls of Steel" - to brzmi jak tytuł jakiegoś filmu z serii XXX ;););) :)

wrong ;)
to jest pinball :)
i zaraz musze to sciagnac

TOMMYx 13.02.2003 00:28

Re: Re: Command & Conquer: Generals - HEHE

Cytat:

(...) Balls of Steel 8) )
:D

"Balls of Steel" - to brzmi jak tytuł jakiegoś filmu z serii XXX ;););) :)

andrzejj9 12.02.2003 22:33

Re: Command & Conquer: Generals - HEHE

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Jak zobaczyłem wymaganka to mi od razu przeszło !!

System specs :

Minimum:

Windows 98/ME/2000/XP
DirectX 8.1
Intel Pentium 1000 MHZ
128 MB RAM
1.2 GB Hard Disk Space
4X CD-ROM
64 MB GPU

Recommended:

Windows 98/ME/2000/XP
DirectX 8.1
Intel Pentium 2000 MHZ
>256 MB Ram
1.4 GB Hard Disk Space
8X CD-ROM
64 MB GPU

:buu: :buu: :buu: wszystko ok tylko gdyby nie ten CPU @!

idiotyzm ((
ale pocieszam sie, ze cos do grania zawsze sie znajdzie, np Robin Hood, ktory teraz ma wyjsc (a moze juz wyszedl). Cos w stylu Desperador, jesli ktos gral, albo w stylu Commandosow. Mysle, ze to pojdzie i na jakims starym Celeronie z 333MHz, a przyjemnie pograc na pewno sobie mozna. A nowe gry, no coz, w wiekszosci wypadkow wcale nie sa lepsze niz te stare.
A ja na szczescie najbardziej lubie pinballe i moim jedynym problemem jest to, ze prawie ich nie ma (chociaz jak ostatnio zainstalowalem demo takiego jednego to chodzil mi chyba z 5 klatek na sekunde :o Inna sprawa, ze oprocz grafiki bylo tam zero grywalnosci. Tak wiec wrocilem do starego i absolutnie bezkonkurencyjnego Balls of Steel 8) )

kizio 12.02.2003 22:32

Przecież to nidorzeczne żeby mieć każdą grę nową to trzeba by mieć super turbo extra maszynę z procesorem Intel Pentium 100,000,000 GHZ i Kartę grafiki: GeForce 100 Ti 200,000 MB DDE i kartę muzyczną: Sound Blaster 1000000000000 z super akceleratorem przyszłości i pamięc RAM: 2000000000000000009 TB na takim sprzęcie żadna dzisiejsza gra by niemiała prawa nie chodzić !!!^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D ^_^ :D

Y@nkee_PL 12.02.2003 22:18

wymagania C&C to jeszcze nic (i tak za duze (( )
poczekajcie na Dooma III :D :D :D
wtedy w dupe wszyscy dostana :jezyk:

ZbigNieff 12.02.2003 22:13

A kiedy ma byc premiera tego calego C&C: Generals ???

Nol 12.02.2003 22:05

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
Ja zostaje przy Red Alercie 1 i mam w dupie takie napedzanie koniunktury ((
Racja. Red Alert 1 jest nieśmiertelny!

Pawel_k 12.02.2003 21:46

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
Jak nie doszliscie do tego sami, to w ktoryms pismie (zdaje sie ze w CHIPie), jest artykulik o umowie miedzy producentami gier a komponentow, o corocznej podwyzce wymagan zestawow. I to co M$ podaje jako zapowiadane wymagania na kolejny rok, po prostu sie sprawdza.
Pod koniec roku dojdziemy do procesorow 3GHz i 512 RAM, z grafika 128 MB.
A nowy 3D Mark - widzieliscie - to cos mowi:)

tylko ze prawda jest taka ze nowe sprzety juz niewyrabiaja (np. klopoty z wydajnoscia Suszarki FX) i zaraz dojdzie do tego ze producenci stworza gre ktora nawet na P4 3.06ghz i nowym radku w low detal bedzie zacinac :blee:
a tak prawde mowiac to co ja moge do swojego sprzetu jeszcze dodac ??? DDram 200mhz+nowe mobo przecierz to da malo a portfel wyczysci niczym tornado, na radka nowego tez niema sesu kasy wydawac, trzygigahercowy pentium tez poza zasiegiem :blee: nawet jak mi z nieba spadnie 10000 tys zl to i tak sie okarze ze za dwa miesiace wyjdzie jakies Quake 10 co bedzie wymagalo 3x tego co mam ^_^ a cena mojich czesci spadnie w dol o 300%
niemowiac juz o tym ze teraz wchodza dopiero gry ktore wykorzystuja w pelni mozliwosci DX 8 a i tak chodza jak krowy po moczarach :D
nie ma jaj zostaje przy moim PieCyku i grach z przed paru lat (tylko one mi plynnie chodza) :jezyk:

Yahol 12.02.2003 21:28

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)
Ja zostaje przy Red Alercie 1 i mam w dupie takie napedzanie koniunktury ((
Jak nie doszliscie do tego sami, to w ktoryms pismie (zdaje sie ze w CHIPie), jest artykulik o umowie miedzy producentami gier a komponentow, o corocznej podwyzce wymagan zestawow. I to co M$ podaje jako zapowiadane wymagania na kolejny rok, po prostu sie sprawdza.
Pod koniec roku dojdziemy do procesorow 3GHz i 512 RAM, z grafika 128 MB.
A nowy 3D Mark - widzieliscie - to cos mowi:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:36.