![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.02.2003
![]() |
Cool Edit 2000!!!!
Siemka!!!
Posiadam program CoolEdit 2000. Chcialabym w tym programie nagrac swoj glos, ale z podkladem Jak to zrobic?? Bo jak chce otworzyc plik, to jak naciskam play to on sie wcale nie odtwarza... no i takie tam.. A tak apropo to chcialam sie jeszcze zapytac czy mozna jakos zmienic na jezyk polski, albo sciagnac z netu.(i z jakiej strony www??) No nie wiem. Cokolwiek mi poradzcie!! Blagam!! Z gory dzieki!! PAPA!! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
NTDF /nie ten dział forum
![]() może by tak przygodę z tym programem zacząć nie od pytania tylko od przeczytania choć pobierznego manuala powinno wyjaśnic się wiel spraw a i pytań też się parę pojawi innych pozdro
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
Kurde Co to jest ten manual!! Moze bym mogla sie dowiedziec?? Myslisz ze taka madra jestem?? ![]() I jesli piszesz ze nbie ten dzial forum to napisz jaki dzial ?? Z gory dzieki |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Cytat:
ale można też od helpa rozpacząć przygodę ![]() temety nie związanie z ripowaniem/wypalaniem/ sprzętem do tego służącym i problemami z tym związanymi to zawsze offtopic pozdro ps ne akładaj czasem nowego posta na offtopiculandzie bo nie trzeba gdyż pewnikiem ten tam zostanie przeniesiony przez moderatora
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
aha
dzieki!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 10.02.2003
![]() |
z tego co wiem to nie nagrasz jednoczesnie muzuki i wokalu. Cool edit ma tez mozliwosc nagrywania na śladacj. Nie wiem czy ten twoj tez to ma ale powinno sie dac. Przede wszystkom musisz w multimediach ustawic z jakiego źrodla ma nagrywac np. mic a na inny ślad wczesniej kleic sobie plik wav z podkladem. masz podklad dajesz rec i na innym sladzie dogrywasz glos. Tak powonno byc. No ale ja ci proponowalem juz cakewalka....
![]() |
#8 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
do CoolEdita masz przeciez dodatek studio ( mixer).Nagrywasz osobno wokal, a osobno sciezke muzyczna ( podklad) i w studio zgrywasz to razem, otrzymujac w efekcie jedna sciezke z wokalem i podkladem.
w CE 2000 masz mozliwosc miksowania 4 sciezek, w pro duzo wiecej ( ile - powie ci paput lub zyga, bo nie pamietam) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |