![]() |
Cytat:
Nie byłbym sobą nie pytając jakie mobo proponujesz dla tego proca? Wg. tego arta: 13 płyt głównych dla Intel Core 2 Duo bardzo interesujący jest Biostar TForce P965 Deluxe lecz gdzie go kupić?? Pozdro! |
Cytat:
No to tutaj masz tansze modele :) Intel Core 2 Duo E6300 - Conroe wkracza do gry Atrykuł o Core 2 Duo |
Poczekaj na stepping G, tam to dopiero poprawia bledy ktore wdarly sie przy projektowaniu wersji F :haha:
|
Coś na sen... test procesora Intel Core 2 Duo
Ciągle testują najmocniejsze modele!:( , warto przeczytać, dę to przetrawić... Pozdro! |
Witam!
Nie do końca jeśli chodzi o Core 2 Duo, bo jeśli jakimś cudem na płycie Asus P5B Deluxe nie pójdzie z takim taktowaniem, to na pewno pójdzie na 2600MHz - te procesory sie wybitnie dobrze podkręcają - szczególnie model E6300. Oczywiście chłodzenie zmieniam na ARCTIC FREEZER 7 PRO, ale i na standardowym chłodzeniu osiagnięto 2800MHz - bez znacznego wzrostu temperatury. ps demek - owszem, ale mi wystarczy 2.8GHz |
Cytat:
ps. kazdy moze sobie zrobic, nie kazdy proc to jednak wytrzyma :P |
2800 to kazdy zrobi
a nawet powiem wiecej 3,2 kazdy zrobi |
Cytat:
|
Witam!
No ja te***380; jestem za Core 2 Duo, z tym, ***380;e ja kupi***281; E6300 i podkr***281;c***281; na 2800Mhz - bez problemu Kupowanie E6400 to strata kasy, bo i tak ma tylko 2MB, a E6300 to przegoni lekko z 2800MHz (z tym zegarem dor***243;wnuje Athlonowi 64 FX-62). Wi***281;c... albo E6300 i OC, albo E6600 z 4MB (jak kogo***347; sta***263; to wy***380;sze modele). |
She's my niece!!!
;-) Kiedy wychodzi - nikt nie wie. Ale popatrz na trailery : http://www.gamespot.com/ps3/driving/...mo5/media.html |
Cytat:
Nie, nie to chcialem ;-). Kiedy GT5 wychodzi? (wiem, moge sobie sprawdzic, ale nie chce mi sie..). |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mnie nie interesuja "cyferki" i "tabelki" tylko to co widze ogladajac grafike Metal Gear Solid 4 i Gran Turismo 5 - CELL jest MOCARNY!
|
gdzies na stronie konsolowej pokazano jak slaby jest ten cell
znajde to dam link |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:42. |