Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 07.02.2004, 19:41   #1
eloise
Dobry Człowiek

Data rejestracji: 30.07.2002
eloise niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Komentarze na Onet.pl - ubaw po pachy

zawsze kiedy przeglądam serwisy informacyjne pękam ze śmiechu czytając komentarze do artykułów - szczególnie wybitne są na Onecie.pl i Gazecie.pl

taki mały przykład:

http://tygodnik.onet.pl/1,104,8,4565...6,0,forum.html

"a gdzie straciliście dziewictwo ??

A ja już 5 razy traciłam dziewictwo za każdym razem gdzie indziej tzn: raz na sianie, potem z Grzeskiem na polu, potem przyjechał taki jeden miastowy to z nim poszłam na spacer do lasu, ale on mi nie wierzył, że jestem dziewica, a jak już sprawdził to na mnie tak brzydko powiedział jak wujek Heniek na ciotke Gienke jak se wypije, potem to było z Bronkiem na zabawie, co to mnie zawiózł na nią na motorze och! za ten motór to ja bym mu wszystko oddała, nie tylko moje dziewictwo, ale on potem motór sprzedał, a ja biedna co? na pieszo przeca nie bede chodziła. No, a piąty raz to jak przyjechał Kristof, to właściwie on Krzysiu jest, ale jak wyjechał do tego Hamburga, to tylko tak na siebie każe gadać, no i on mówił mi o jakiejś pracy ale musiał sprawdzić czy ja się nadaje. A jak sprawdził to dał mi taki pieniądz na który on mówił ojro, 5 na nim pisało, żebym sobie kupiła fajną kieckę, ale gdzie ja tam bede w fajnej kiecce do obory chodziła, schowałam i tyle. Zastanawiam się tylko po co im wszystkim było moje dziwictwo? "

może macie jakieś inne perełki

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: