![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.10.2002
![]() |
Do czego służą te programy??
Kumpel który wyjechal na stałe z naszego pieknego kraju(szczęściarz)zostawił mi w "spadku" pudełko z różnymi programami.I tu zaczął sie problem, nie znam żadnego z nich a trochę sie boję instalować w ciemno,żeby sobie nie namieszać w systemie,dlatego mam pytanie może powiecie mi do czego służą te programy?Wiem że na pewno w necie znalazłbym odpowiedź ale korzystam z modemu i TPSA dlatego troche za dużo by mnie to kosztowalo.Jedyne co wiem to to ,że nie są to programy najnowsze.Ponizej podaje liste programów
-Links 2001 Exspansion pack 2 -Ulead Cool 3d -Lotus Notes Client -Quark Xpress -Vve'd Esprit 4 -Webobject 5.1 -Elite r.03 -Adobe GoLive -Autodesk Inventor -Adobe Live Motion -PatranCambridge Animation System -Erdas imagine -Pinnacle System Commotion -Mathcad 2001 -Autodesck map Guide |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Mathcad 2001 - program matematyczny,
Autodesck Map Guide - dodatek do AutoCad'a umożliwiający wizalizację przestrzennych map dla różnych branż, Adobe GoLive - do robienia stron www, Adobe Live Motion - do grafiki i animacji dla www, Pozdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Ulead Cool 3D - do tworzenia animacji 3D
Quark Xpress - sklad tekstu (DTP) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
jest to ogolnie calkiem pokazna baza powaznych programow do DTP, grafiki, tworzenia stron www - raczej produkty stare, ale tracace tym niesmiertelnym profesjonalmem przez ktory nie mozna na nich postawic krzyzyka
sadze ze do niczego ci sie nie przydadza - bo gdybys sie zajmowal czyms z tej dziedziny nazwy bys znal.. ps. czy Links to nie jest przypadkiem gra w golfa? serio... ps2. lotus notes pasuje tam jak piesc do buraczkow - to notes elektroniczny, terminarz...
![]() |
![]() |
#5 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Autodesk Inventor - projektowanie 3d maszyn i urządzeń
Ulead Cool 3d - do robienia trójwymiarowej grafiki na www i przezentacji Quark Xpress - program do składu dokumentów tylko tyle udało mi się znaleść Pozdr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.10.2002
![]() |
Dzieki wszystkim za szybką odpowiedź.Sid masz rację do niczego mi sie to nie przyda(zupełnie nie moja branża).Jak ktoś coś z tego chce to piszcie na maila.Po co u mnie ma lezeć moze komuś sie przyda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mnie by interesowal Cool Edit 3D, ale przeciez moge go sobie z neta sciagac... poczta polska wyszlo by drozej niz na modemie od tepsy
![]() ![]() ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
tak, Links to golf, od Microsoftu chyba |
|
![]() |