Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   cos sztucznego dla niedowartosciowanych sexualnie (https://forum.cdrinfo.pl/f5/cos-sztucznego-dla-niedowartosciowanych-sexualnie-20387/)

CIAPEK 26.04.2003 15:14

buuuuhaha, ale rozmowa się rozwinęła:cisza: :D

jacoob 26.04.2003 16:17

Cytat:

paja napisa***322;(a)
Echhh POLAK POTRAFI !!!

czy ktoś próbował to zrobić ???

Zrobić jak zrobić ale użyć i opisać doznania to by było coś:D :D :D

jasut 26.04.2003 16:18

Cytat:

mallowex napisa***322;(a)
jasut ja jednak widze ze se ze mnie ladne jajka robisz ... :D no ale spoko ... mnie to tam rybka ...
ja sie tym nie bawie i mnie to nie kreci ...
poprostu znalazlem ... jenyyy ... jak sie rozmawia z porstytutka nie znaczy to ze jest sie jej alfonsem wiec nie widze tutaj zadnego powiazania topicu z tym co robie ... poprostu chcialem rozweselic towarzystwo

Absolutnie daleki jestem od tego, aby oceniać Twoją postawę na podstawie topicu, który zamieściłeś na forum. Przecież to kręcenie było tylko żartem i tak powinieneś na to patrzeć. Wyobraziłem sobie po prostu inicjację seksualną 16 latka z czymś takim i nie mogłem się powstrzymać od śmiechu przez 3 godziny. Mówię to zupełnie bez podtekstów.
Powodzenia.

Kasprzak 26.04.2003 20:11

wlasnie przeczytalem ten post i tylko to moge zrobic:
:D ^_^ :D ^_^!

Ale zalozymy ze tego nie widzialem. A tak naprawde po co cos takiego robic?To dla maniakow!!!!

mallow 26.04.2003 20:19

Cytat:

jasut napisa***322;(a)
Absolutnie daleki jestem od tego, aby oceniać Twoją postawę na podstawie topicu, który zamieściłeś na forum. Przecież to kręcenie było tylko żartem i tak powinieneś na to patrzeć. Wyobraziłem sobie po prostu inicjację seksualną 16 latka z czymś takim i nie mogłem się powstrzymać od śmiechu przez 3 godziny. Mówię to zupełnie bez podtekstów.
Powodzenia.

normalnie uwielbiam to jak komentujesz
twoje odpowiedzi sa wysoce dyplomatyczne ... myslales o karierze w Iraku ... tam teraz takich potrzebuja :D
mowie bez zadnych zlosliwosci
pozdro

Niebiessska 26.04.2003 20:37

Cytat:

Gorzalka napisa***322;(a)
A jak to potem uruchamiac? Nie lepiej "zatopic" jakas mala komorke i w razie potrzeby dzwonic? ;) :D

hmmmmmm ciekawy pomysl......^_^ ^_^

CIAPEK 26.04.2003 21:17

Cytat:

Niebieska napisa***322;(a)
najlepszy byłby Siemens SL45i: śliski, szerszy, dobra wibra, wypukłe klawisze i nie trzeba pod niego dzwonic, aby uruchomic wibre. Ustawiamy alarm i sam wibruje. ;)

Tylko żeby nie było, że następny maniak się pojawił.;) :D :fiu:

Laser 26.04.2003 21:26

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
najlepszy byłby Siemens SL45i: śliski, szerszy, dobra wibra, wypukłe klawisze i nie trzeba pod niego dzwonic, aby uruchomic wibre. Ustawiamy alarm i sam wibruje. ;)

Tylko żeby nie było, że następny maniak się pojawił.;) :D :fiu:

Witam !

SL45 ma antenke i jest wiekszy niz S45i który dobrze trzesie / w kieszeni /

Pozatym nie taniej i wygodniej isc do sklepu z odpowiednimi akcesoriami i zaopatrzyc sie w co trzeba ??
- moim zdaniem pomysł z butelka jest niebezpieczny gdy butelka zostanie źle zrobiona - no chyba ze ma to rozwiazanie ukryte wady odczas projektowania - zamierzone - które to maja doprowadzic do skutku dokłądnie odrotnego niz zamierzony.

........................

mallow 26.04.2003 21:35

kiedys leciala taka reklama z trzesaca sie pileczka dla dzieci .. ja bym to polecil ... tylko klopot z wymiana baterii :D

andrzejj9 26.04.2003 22:29

Re: ŁAŁŁŁŁŁ

Cytat:

JacoM napisa***322;(a)
Żucam swoją dziewczynę, Wolę butelkę ;)
dobrze, ze tylko Żucasz, jak bys ja Rzucił to mogla by sie naprawde obrazic ;)

a w ogole to o czym Wy tu wszyscy mowicie ??? musze chyba w koncu sprawdzic ten link ;) :cisza:

Zelea 26.04.2003 23:57

Re: Re: ŁAŁŁŁŁŁ

Cytat:

andrzejj9 napisa***322;(a)
dobrze, ze tylko Żucasz, jak bys ja Rzucił to mogla by sie naprawde obrazic ;)

a w ogole to o czym Wy tu wszyscy mowicie ??? musze chyba w koncu sprawdzic ten link ;) :cisza:

jak mogles tego jeszcze nie zrobic :) :cisza: ^_^ :D

andrzejj9 27.04.2003 18:17

Re: Re: Re: ŁAŁŁŁŁŁ

Cytat:

Zelea napisa***322;(a)
jak mogles tego jeszcze nie zrobic :) :cisza: ^_^ :D
juz sie poprawilem ;)

kraluk 27.04.2003 18:41

Qrde, czeko to ludzie nie wymyślą...
Wychodzę z założenia, że w niecie jest
TOTALNIE WSZYSTKO!...

Pawel_k 27.04.2003 19:27

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
a masz jeszcze przepis na sztucznego penisa? wtedy będziemy mogli zrobić sex manekinów.
e reklama burdelu z manekinami byla by lepsza ;p
Cytat:

siwy_mw napisa***322;(a)
wsadzić kondoma do pochwy zalać sylikonem i odczekac aż do zastygnięcia masy haa... aby mieć wibrator zalać w gumie silniczek z autka na baterie i gotowy wibrator haa..... :D :D :D ^_^ ^_^
biedne autko :D
Cytat:

Gorzalka napisa***322;(a)
A jak to potem uruchamiac? Nie lepiej "zatopic" jakas mala komorke i w razie potrzeby dzwonic? ;) :D
a co jak bateria sie wyczerpie w nieodpowiednim momencie ;p
Cytat:

Niebieska napisa***322;(a)
^_^ no ladnie a mowia ze faceci to swintuchy ^_^ ;)

andrzejj9 27.04.2003 22:22

Cytat:

Pawel_k napisa***322;(a)

^_^ no ladnie a mowia ze faceci to swintuchy ^_^ ;)

hmmm, a kto to zwykle mowi... czy nie kobiety przypadkiem? ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:51.