![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Providerzy internetowi w okolicach Łodzi.
Witam !
Mam dylemat i klopot otush napaliłem sie na stałe łącze / te rachunki dobiłyby kazdego / no i od 3 miesięcy firma która miała wykonać przyłącze mówi że zawsze cos est nie tak prosze czekać jeszcze ze 2 tyg i tak od 3 miesięcy ![]() ![]() ![]() Mam pytanie ! czy ktos zna firmy które wykonują przyłacze do sieci za nie więcej nish 800 PLN z abonamentem nie większym nish 100 pln ! w okolicach Łodzi ew Łodzkie firmy które takausługę mogłyby podłaczyć. Próbowałem z Hiperionem ale okazało się ze na rzeszkodzie stoi ... ulica. Pas asfaltu szerokosci 7 metrów !!! Zaraz się pochlastam ! Bas sugerował mi jakąs firmę ale system mi padł i maila szlag trafił ! Proszę o jakakolwiek pomoc! PS: Jak bym instalował NEO / Neo+ to czy to prawda ze raz na 24 h się rozłacza. Jak wygląda przyłączenie neo w mieszkaniu ! Wkładam karte sieciową czy jeszcze jakieś sztuczki jak przy SDI ! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Sugerowałem ci firme Senet.pl, tylko niewiem jak będzie z terminami, mają podłączyć Mapsajma, ale to wymaga czasu, pewnych spraw nie przeskoczysz, jeśli zebrał byś kilka(kilkanaście)osób w jednej klatce to byś miał bardzo duże szanse, ale czekałbyś jakiś miesiąc najmniej(pozwolenia i sprzęt, który muszą kupić- a na to muszą znaleść kase).
Jak chcesz kontakt z właścicielem firmy to daj znać na maila to podam Ci numer telefonu(dane na stronie są nieaktualne). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
wiec ja mam neo+ (starej neo juz nie zalozysz)
i wyglada to tak ze przy pierwszym gniazdku telefonicznym instaluja ci mala skrzyneczke (splitter) a przy tym przy ktorym jest komp wieksza (modem) - musisz miec raczej nowa centrale telefoniczna bo inaczej nie pojdzie nie wiem czy sie rozlacza raz na 24h - mnie to jeszcze nie spotkalo, ale jest to prawdopodobne - jednak nie ejst to zadnym problemem gdyz po odpowiednim skonfigurowaniu softu laczysz sie jeszcze raz sam bez klikania - mozliwe ze nawet tego nie zuwazylem jest jakis rodzaj stalego/dynamicznego IP - niby jest dynamiczne lecz przez jakis czas od rozlaczenia masz na nieo prawo pierwokupu (max z tego co sprawdzalem to 6h - mozliwe ze wiecej)
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
No wiec myślę ze nic z tego nie wyjdzie ![]() W moim bloku nie ma ani jednego kabelka innego nish od kablówki / która nie udost epnia internetu / !! Co do liczby osób to raczej cinko - 3 chętnych to małe przebicie ! Zobaczymy narazie ide opierdzielić tych z tej firmy której nazwy nie wolno głośno mówić ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
a masz wogole telefon stacjonarny? bo jesti tak to neo+ powinna byc dostepna
na stronie firmowej neostrady mozesz sprawdzic czy jest u ciebie dostepna - podajesz numer telefonu i ci wyskoczy czy mozesz sie przylaczyc - jesli nie masz innego wyboru to polecam
![]() |
![]() |
#6 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
No to teraz się chyba totalnie zachlastam ! "Niestety, Twoja centrala nie oferuje jeszcze usługi Neostrada. Jeśli chcesz być w przyszłości powiadomiony o możliwości zainstalowania Neostrady podaj nam swoje dane." ![]() ![]() ![]() Podobno cierpliwość jest cnotą ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
nie przejmuj sie ja na zaloznie telefonu czekalem 'tylko' 3 miesiace...
Dialog wchodzi na moje osiedle w marcu - ciekawe ile procent naeszego osiedla sie do niego przeniesie? ![]()
![]() |
![]() |
|
|