Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 05.08.2005, 22:30   #1
janekc
Bywalec

Data rejestracji: 10.07.2005
janekc w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Fiat Punto I....

Witam, mam ogromną prośbę, szukam książki napraw i obsługi do Fiata Punto I 1997 rocznik. Bardzo mi na tym zależy. Czy ktoś mi może podać gdzie ją mogę znaleźć.

Z góry dziękuję.
janekc jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 06.08.2005, 23:16   #2
Divxtom
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 15.10.2004
Divxtom zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Niestety nie dysponuję takim cudeńkiem choćby się przydało
Ponieważ jednak sam jestem użytkownikiem podobnego "auta" (być może zbyt szumnie ten przyrząd do jeżdżenia nazwałem autem ) z identycznym stażem i ponieważ ostatnio sypało się w nim wszystko po kolei (alterantor, cewka, skrzynia biegów, kierunkowskazy, nawiew, i sam dodaj co jeszcze...) lojalnie ostrzegam forumowiczów przed zakupem takiego zabytku

-------------------------
Divxtom jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.08.2005, 09:44   #3
Proton
Wymiatacz

Data rejestracji: 18.06.2002
Proton zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Divxtom
Niestety nie dysponuję takim cudeńkiem choćby się przydało
Ponieważ jednak sam jestem użytkownikiem podobnego "auta" (być może zbyt szumnie ten przyrząd do jeżdżenia nazwałem autem ) z identycznym stażem i ponieważ ostatnio sypało się w nim wszystko po kolei (alterantor, cewka, skrzynia biegów, kierunkowskazy, nawiew, i sam dodaj co jeszcze...) lojalnie ostrzegam forumowiczów przed zakupem takiego zabytku
Nie wiem, czy masz ten samochodzik od nowości, czy odkupiłeś od kogoś.. ale Twoja opinia jest przesadzona i nie generalizowałbym, że przypadłością wszystkich Punto jest to, że się sypią.
Jeśli odkupiłeś od kogoś, to po prostu trafiłeś na zajeżdżone autko i dlatego się sypie. Być może i walnięte było, a to negatywnie się odbija na niezawodności w dalszej eksploatacji samochodu.
Tutaj marka nie ma nic do rzeczy, bo jakiegokolwiek innego Producenta samochód byś nie kupił, a który był "zajeżdżany", to również będzie się sypał...
Ale bywa i tak, że trafia się nowy egzemplarz samochodu jakiś felerny... niby seryjna produkcja, kontrola jakości etc., a samochód się psuje, pomimo, iż ma ogólnie dobrą opinię na rynku.
Zważ jednak, że Punto ma dobrą opinię na rynku, jest często polecany zarówno przez Użytkowników takich samochodów, jak i czasopisma motoryzacyjne.

@Janekc... tez mógłbyś się wykazać odrobiną zaradności i poszukać samemu, bo to chyba nie specjalny wysiłek?? Najlepiej bez specjalnego wysiłku zadać pytanie i czekać, aż na tacy podadzą Ale OK, lenistwo się zemści na Tobie kiedyś.. Twoja sprawa.
Książka leży w sklepie eMule, Torrent... i pewnie w wielu jeszcze miejscach.
Do torrenta masz nawet linka:
http://www.tdt.org.pl/szczegoly.php?id=15543

Ostatnio zmieniany przez Proton : 07.08.2005 o godz. 09:55
Proton jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.08.2005, 10:03   #4
rycho
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 16.01.2002
rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Proton
Nie wiem, czy masz ten samochodzik od nowości, czy odkupiłeś od kogoś.. ale Twoja opinia jest przesadzona i nie generalizowałbym, że przypadłością wszystkich Punto jest to, że się sypią.
Jeśli odkupiłeś od kogoś, to po prostu trafiłeś na zajeżdżone autko i dlatego się sypie. Być może i walnięte było, a to negatywnie się odbija na niezawodności w dalszej eksploatacji samochodu.
Tutaj marka nie ma nic do rzeczy, bo jakiegokolwiek innego Producenta samochód byś nie kupił, a który był "zajeżdżany", to również będzie się sypał...
Ale bywa i tak, że trafia się nowy egzemplarz samochodu jakiś felerny... niby seryjna produkcja, kontrola jakości etc., a samochód się psuje, pomimo, iż ma ogólnie dobrą opinię na rynku.
Zważ jednak, że Punto ma dobrą opinię na rynku, jest często polecany zarówno przez Użytkowników takich samochodów, jak i czasopisma

@Janekc... tez mógłbyś się wykazać odrobiną zaradności i poszukać samemu, bo to chyba nie specjalny wysiłek?? Najlepiej bez specjalnego wysiłku zadać pytanie i czekać, aż na tacy podadzą Ale OK, lenistwo się zemści na Tobie kiedyś.. Twoja sprawa.
Książka leży w sklepie eMule, Torrent... i pewnie w wielu jeszcze miejscach.
Do torrenta masz nawet linka:
http://www.tdt.org.pl/szczegoly.php?id=15543
Kuźwaaa!!!!
Znowu Gliwice??
Mam się znowu upić
rycho jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.08.2005, 10:06   #5
Proton
Wymiatacz

Cytat:
Napisany przez rycho
Kużwaaa!!!!
Znowu Gliwice??
Mam się znowu upić
A tak jaśniej jakbyś mógł... o co chodzi z Gliwicami, że od razu chcesz się upijać??
Stary 09.08.2005, 11:19   #6
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A skoro już jesteśmy przy Puncie - to jak Wam się podoba Fiat Grande Punto?
Stary 09.08.2005, 11:22   #7
Proton
Wymiatacz

Cytat:
Napisany przez Pagerus
A skoro już jesteśmy przy Puncie - to jak Wam się podoba Fiat Grande Punto?
Dla mnie SUPER, PRZEPIĘKNY SAMOCHÓD !!
Stary 09.08.2005, 11:35   #8
Pagerus
.: Zapracowany :.

Data rejestracji: 23.01.2003
Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Pagerus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Proton
Dla mnie SUPER, PRZEPIĘKNY SAMOCHÓD !!
No mnie również bardzo się podoba Tylko ciekawi mnie jaką cenę ustalą... Wiecie może już coś na ten temat?

Dla niewtajemniczonych:

Po więcej tapet zapraszam ----> TU

Ostatnio zmieniany przez Pagerus : 09.08.2005 o godz. 11:40
Pagerus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.08.2005, 11:41   #9
Proton
Wymiatacz

Cytat:
Napisany przez Pagerus
No mnie również bardzo się podoba Tylko ciekawi mnie jaką cenę ustalą... Wiecie może już coś na ten temat?

TU
Przypuszczala cena wersji z silnikiem 1.2 8V ma kosztować ok. 37 000zł. Ale to jest wróżenie z fusów... po premierze we Frankfurcie Koncern poda oficjalne ceny i trzeba zaczekać do tego czasu. Prezes Fiata zapowiedział, ze cena nowego Punto będzie bardzo atrakcyjna... tylko że przy naszych zarobkach w Polsce, to nawet atrakcyjna cena jest i tak dużo za wysoka
Stary 09.08.2005, 12:33   #10
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez rycho
Kuźwaaa!!!!
Znowu Gliwice??
Mam się znowu upić
taak? juz jestem
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.08.2005, 12:38   #11
rycho
Guru
Zlotowicz

Data rejestracji: 16.01.2002
rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>rycho ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Predi
taak? juz jestem
Nawet nie chce mi się tłumaczyć Protonowi o co mi chodziło.
Gdyby więcej czytał na forum to by wiedział.
Pamiętaj o tych drogowskazach
rycho jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 09.08.2005, 16:25   #12
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
alternatory we Fiatach Punto to jest to co Fiat może pokazać najgorszego

znam 3 osoby mające Punto (2-3 latnie) i już we wszystkich była wymiana.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: