![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Creative SB Audigy Beta driver v.2.08.0002 (Wsparcie OpenAL)
Wybaczcie ze zakladam nowy temat ale nie znalazlem innego
![]() Mniej wiecej miesiac temu Creative wydal nowy driver dla kart z serii Audigy (od 1 po 4) - "Creative Sound Blaster Audigy unified series Beta driver with OpenAL support 2.08.0002". Pomimo iz karty z seri Audigy 2 posiadaja podobno "out of the box" wsparcie dla OpenAL to jednak ta wersja sterownika daje ponoc milego kopa w najnowszych produkcjach na OpenAL (np BF2, D3, przypuszczalnie FEAR). Z tad moje pytanie i prosba: Czy ktos testowal ten driver na grach i zauwazyl jakakolwiek roznice? (bo ja z driverem dopiero co sie uporalem - kochany blad "nie wykryto karty Audigy" ![]() I czy ktos mogl by mi udostepnic (o ile posiada) instalator Creative OpenAL v1.70 bo na stronec download nieczynny ![]() Z gory thx ;]
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Ze nikt nie odpowiedzial na poprzednie pytanie (
![]() ![]() Na nece znalazlem obrazek ktory zamieszczam ponizej - czy ktos juz probowal sie tym bawic? Jezeli tak to: Co gdzie jak i kiedy? ![]() ps. ^BUMP^ ps2. w00t !!!1111!one!!!11one
![]() |
|
|