Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 19.04.2004, 19:47   #1
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Prosba o pomoc w zrobieniu prezentacji

Witam
Mam zadanie z informatyki zrobic prezentacje multimedialna w MS PowerPoint nt "INSTALACJA SYSTEMU OPERACYJNEGO". Wybralem sobie XP i mam do was nastepujace pytanka/prosby
- gdzie znajde gotowe screeny na w-w temat?
- jak sie nazywa program ktory pozwala robic screeny wiersza polecen w dosie, biosu etc
- jaki ma adres strona o Windowsach, niegdysiejsza winxp.com
A moze ktos ma juz namiar na taka prezentacje ? :chytry:
Pozdro

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.04.2004, 20:07   #2
Ziele
.: AT90S2313 :.

Data rejestracji: 09.09.2002
Ziele zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Zainstaluj sobie Virtual PC i bedziesz mógł robić screeny dowoli. To jest program który emuluje komputer (taki komputer w komputerze) i na nim zainstaluj xp.

Jak zrobić szybko sałatke z buraków? Wrzucić granata do BMW
Ziele jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.04.2004, 20:09   #3
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez mallow
Witam
...
- jaki ma adres strona o Windowsach, niegdysiejsza winxp.com
...
Pozdro
xp.net.pl

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.12.2005, 12:07   #4
Mich@ł
Ismail Delivered

Data rejestracji: 29.08.2003
Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Witam!
Odświeżę trochę ten temat, bo nie chcę zakładać nowego..
Pytanie jest trochę z innej beczki niż mallow'a, ale również dotyczy powerpointa
Robię prezentację w tym programię i chcę wstawić dźwięk (mp3) tak, aby odtwarzany był od początku przeglądania prezentacji aż do końca. Nie chcę, żeby przy każdym slajdzie zaczynał się od nowa, tylko był odtwarzany przez cały pokaz.
Myślę, że wiadomo o co chodzi
Jest to możliwe? Jeśli tak, to jak to zrobić?
Z góry dzięki za pomoc:
Mich@ł jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.12.2005, 12:53   #5
FatAlbert
Wujek Cięta Riposta ;D

Data rejestracji: 22.11.2005
FatAlbert jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>FatAlbert jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Dj Mich@ł
Witam!
Odświeżę trochę ten temat, bo nie chcę zakładać nowego..
Pytanie jest trochę z innej beczki niż mallow'a, ale również dotyczy powerpointa
Robię prezentację w tym programię i chcę wstawić dźwięk (mp3) tak, aby odtwarzany był od początku przeglądania prezentacji aż do końca. Nie chcę, żeby przy każdym slajdzie zaczynał się od nowa, tylko był odtwarzany przez cały pokaz.
Myślę, że wiadomo o co chodzi
Jest to możliwe? Jeśli tak, to jak to zrobić?
Z góry dzięki za pomoc:
elo mam taką książczo office 2003 i demko zdja sie że z komputerv swiata i tam jest opis PP ale nie ma opisanej takiej opcji musze poczekać aż młodzszy brat wróci on to umie w PP jest obcykany napisze jak wróci może on pmożę
Stary 27.12.2005, 13:03   #6
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
power point chyba tylko wav puszcza
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.12.2005, 13:12   #7
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
a musi byc powerpoint? zrob w darmowym irfanview i sie da ^_^ programy po kilkatysiecy nie potrafia takich zeczy jak te darmowe ^_^
slajdy proponuje przygotowac w gimpie (no tu akurat ja sie wylamuje i robie w corelu, ale to juz zboczenie na punkcie tego programu)
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.12.2005, 15:37   #8
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
No wstawiasz dzwiek, potem prawym, animacja niestandardowa, dajesz kontynuuj pokaz slajdow i mozesz wpisac dalej po ilu slajdach dzwiek ma sie zatrzymac - wpisz odpowiednio duzo, a nawet wiecej i masz efekt taki jak chciales.

PS. Ja mam jakas stara wersje, chyba 97, a moze 2000 :/ Nie ukrywam ze moze da sie lepiej, bo power pointa uzywalem raz do zrobienia jednej prezentacji (gdzie to bylo potrzebne) i drugi raz zeby ci napisac co wtedy zrobilem
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 27.12.2005, 19:49   #9
Mich@ł
Ismail Delivered

Data rejestracji: 29.08.2003
Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Dzięki wielkie za pomoc
Już wszystko gra i buczy jak piwinno
Mich@ł jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: