![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Prosba o pomoc w zrobieniu prezentacji
Witam
Mam zadanie z informatyki zrobic prezentacje multimedialna w MS PowerPoint nt "INSTALACJA SYSTEMU OPERACYJNEGO". Wybralem sobie XP i mam do was nastepujace pytanka/prosby - gdzie znajde gotowe screeny na w-w temat? - jak sie nazywa program ktory pozwala robic screeny wiersza polecen w dosie, biosu etc - jaki ma adres strona o Windowsach, niegdysiejsza winxp.com A moze ktos ma juz namiar na taka prezentacje ? :chytry: Pozdro
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Zainstaluj sobie Virtual PC i bedziesz mógł robić screeny dowoli. To jest program który emuluje komputer (taki komputer w komputerze) i na nim zainstaluj xp.
|
|
|
|
#3 | |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#4 |
|
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam!
Odświeżę trochę ten temat, bo nie chcę zakładać nowego.. Pytanie jest trochę z innej beczki niż mallow'a, ale również dotyczy powerpointa ![]() Robię prezentację w tym programię i chcę wstawić dźwięk (mp3) tak, aby odtwarzany był od początku przeglądania prezentacji aż do końca. Nie chcę, żeby przy każdym slajdzie zaczynał się od nowa, tylko był odtwarzany przez cały pokaz. Myślę, że wiadomo o co chodzi ![]() Jest to możliwe? Jeśli tak, to jak to zrobić? Z góry dzięki za pomoc:
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Wujek Cięta Riposta ;D
Data rejestracji: 22.11.2005
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
power point chyba tylko wav puszcza
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a musi byc powerpoint? zrob w darmowym irfanview i sie da ^_^ programy po kilkatysiecy nie potrafia takich zeczy jak te darmowe ^_^
slajdy proponuje przygotowac w gimpie (no tu akurat ja sie wylamuje i robie w corelu, ale to juz zboczenie na punkcie tego programu) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
No wstawiasz dzwiek, potem prawym, animacja niestandardowa, dajesz kontynuuj pokaz slajdow i mozesz wpisac dalej po ilu slajdach dzwiek ma sie zatrzymac - wpisz odpowiednio duzo, a nawet wiecej i masz efekt taki jak chciales.
PS. Ja mam jakas stara wersje, chyba 97, a moze 2000 :/ Nie ukrywam ze moze da sie lepiej, bo power pointa uzywalem raz do zrobienia jednej prezentacji (gdzie to bylo potrzebne) i drugi raz zeby ci napisac co wtedy zrobilem
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzięki wielkie za pomoc