Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 10.07.2003, 22:00   #1
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Stare plyty

Mam pytanie!
Tym razem ja pytam
Znalazlem przy okazji przenosin magazynu, spora ilosc starych plyt CDR firmy BTC, zafoliowane i zapudelkowane.
I jest problem: to sa plyty indeksowane 1x2x4x!
2 na 3 plyty tnie mi przy zapisie poczatkowego sektora.
Mam LG48@52 i LiteOna 48.
Co mam z nimi zrobic, doskonale nadaja sie do zapisow tego badziewia ksiegowego w firmie. (3 lata zapis powinien przetrwac)
ale...nagrywarki kreca najmniej 8x, a tego starego Mitsumi 4x tak odlozylem, ze nie mam pojecia gdzie jest.

Ps: jeszcze jedna zabawna sprawa. Na takiej pocietej plycie moge nagrywac multisesje z predkoscia 8x i dzialaja.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 11.07.2003, 09:02   #2
+++LeWaP+++
Guru

Data rejestracji: 17.04.2002
+++LeWaP+++ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ale to płyty to straszny szajs
szkoda lasera na nie
poważenie to są chyba najgorsze płyty na Ziemi
Stary 11.07.2003, 09:12   #3
yahol
Głupi Yasio

yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Szajs, nie szajs, jest tego 70 sztuk. (bylo bo 10 juz zuzylem - 1 pudelko) a na jakies bzdety to sa ideal i nic nie kosztuja.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Stary 11.07.2003, 09:18   #4
puch
Forumator

Data rejestracji: 22.03.2003
puch zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nowe nagrywarki LG faktycznie mają najniższą prędkość 8x dla CD-R, ale Lite-On umożliwia zapis od 4x.
Stary 11.07.2003, 09:47   #5
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
+++LeWaP+++ napisa***322;(a)
ale to płyty to straszny szajs
szkoda lasera na nie
poważenie to są chyba najgorsze płyty na Ziemi
... no widzisz Laserku, szkoda ciebie na takie badziewie ^_^
Stary 11.07.2003, 12:25   #6
yahol
Głupi Yasio

Cytat:
puch napisa***322;(a)
Nowe nagrywarki LG faktycznie mają najniższą prędkość 8x dla CD-R, ale Lite-On umożliwia zapis od 4x.
I tu masz racje!
Problem w tym, ze i tak poczatkowe sektory plyty, zapisywane sa ze znacznie wieksza predkoscia.
Chyba sobie plytki poczekaja na lepsze czasy.
Stary 11.07.2003, 13:14   #7
cana
Łaskobójca

Data rejestracji: 24.04.2001
cana zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Yahol poszukaj jednak tego mitsumi / to są płyty stworzone dla tej wypalarki (jak na takowym czołgu x2 nie miałem z żadnymi btc kłopotów i wszystkie chodza do dziś ) a wiem ze sprawiały one kłopoty / albo pomysl o jakimś używanym teacu w54 lub w58
pozdro
cana jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: