![]() |
wow!!!!!
T.O.S.I.A.: Technician Optimized for Scientific Infiltration and Assassination N.I.E.B.I.E.S.K.A.: Networked Individual Engineered for Battle and Infiltration/Electronic Synthetic Killing Android A.G.N.I.E.S.Z.K.A.: Android Generated for Nocturnal Infiltration and Exploration/Synthetic Zealous Killing Android :D :D :D |
R.O.X.: Replicant Optimized for Xenocide
blee... a gdzie moje 97? :blee: i co to w ogole znaczy? :) T.E.N.E.T.: Technician Engineered for Nocturnal Exploration and Troubleshooting jeden link a tyle szczescia daje :) |
P.A.P.U.T.: Positronic Android Programmed for Ultimate Troubleshooting
He, He - dobre Pozytroniczny, programowany android do ostatecznego usuwania błedów lub diagnozowania. |
Ilość załączników: 1
S.P.R.E.Z.Y.N.: Synthetic Positronic Replicant Engineered for Zealous Yardwork and Nullification
hahahahaha niezle ^_^ |
G.O.T.H. - Galactic Observation and Troubleshooting Humanoid
Nawet niezle...:P |
T.O.R.W.A.L.D.: Transforming Obedient Replicant Wanting Assassination and Logical Destruction
Hehe mi sie podoba :) A text z WINDOWS'em jest najlepszy :))) |
Cytat:
|
często pada pytanie, dlaczego mapsajm?
Pedros miał rozszyfrował mnie jako: Marcin Adam Paweł Sławek Anna Joanna Marianna ale prawda jest inna: M.A.P.S.A.J.M.: Mechanical Artificial Person Skilled in Assassination and Justified Mathematics:cisza: |
Cytat:
W.O.I.T.A.S.: Wireless Organism Intended for Troubleshooting and Accurate Sabotage |
Cytat:
zaraz sprawdze swoj... |
panowie, jestesmy w polsce. moze wiec tak w naszym:
W.O.I.T.A.S. - wglebny obrotowy infiltracyjno termiczny analizator samonaprowadzajacy :chytry: |
T.A.Z.: Transforming Artificial Zombie:chytry:
|
M.O.N.T.E.R.: Mechanical Obedient Nocturnal Troubleshooting and Exploration Replicant
:cisza: :cisza: :cisza: |
Cytat:
Pozdrawiam :) |
Cytat:
Bez urazy. Ksiazki sa po to aby je czytac. Kazdy ma wolny wybor. Nie ma ksiazek naukowych, lektur, innych. Sa ksiazki dobre i zle. I naprawde nie ma tu zadnych podtekstow. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:44. |