![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#10 | |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Cytat:
Diskovery jest w pakiecie podstawowym-na szczęście.To samo Planet /niestety bardzo różowy/,oraz czasem b.ciekawy Avante i Real TV Jak ktos ma w domu jakiegoś Downa,to jest jeszcze Minimax i Halmark. O poście: Dla mnie post miesiąca,a moze roku? Przynajmniej czapeczka w nagrodę -moim skromnym zdaniem. Jako zapiekły anarchista z przekonania,a dyżurny opozycjonista w praktyce przerabiałem wszelkie możliwe próby uekologicznienia oferty cyfry+.Byłem wcześniej w Wizji-za darmoche otywyte i tera mi głupio,bo może ta Cyfra ich połknąła przez kilku takich nas jak ja ![]() Nieuzasadniona windykacja -przerabiam do dziś-telefon "Plusa".Jest to nękanie i przy zbiorowym pozwie poszliby z torbami,indywydualnie nikomu sie nie chce- i na tym jadą.Przy słabości naszych organizacji konsumenckich mogą se tak pozwalać. Gdzie są nasi hakerzy,że te .....y z Cyfry są nie do ugryzienia. Ustanawiam swoją prywatną nagrodę - pomyślę jaką - dla kogoś,kto tych gnojków c Cyfry nauczy pokory jakimś wynalazkiem ![]() ![]() ![]() Polsat jest bez sensu,ale ma wszystkie Diskovery |
|
![]() |
![]() |
|
|