Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 06.12.2002, 15:59   #19
TOMMYx
Gość

Cytat:
januszp napisa***322;(a)
Odpowiedzi na pytania "TOMYx" :

(..........) ciach
Witam,

Dzisiaj zapoznałem sie troszkę dogłębniej z ofertą Cyfry+ i Polsat'u Cyfrowego.
Muszę powiedzieć, że jak dla mnie, bardziej przekonująca jest Cyfra+, chociaż Polsat w swojej ofercie posiada kilka programów więcej. Porównuję tylko abonament biały - 56pln i abonament z polsatu - 44pln. Tylko te wchodzą w grę, chociaż teraz jest jakaś promocja, przez 4 miesiące płaci się 1/2 aboonamentu, tak więc biorąc 'najwyższy' pakiet będziemy płacić, prawie jak za najniższy.
Po tych 4 miesiącach za 1/2 ceny trzeba jeszcze jeden miesiąc pozostać przy obecnym pakiecie i zapłacić cały abonament, a w następnym miesiącu można już przejść na abonament tańszy.

A teraz koleje moje pytania do kolegi Jaro , odnośnie CYFRY+:
1. Możesz wymienić ( ale chyba tego jest za dużo ), a więc gdzie mogę znaleźć spis odkodowanych programów (nie płatnych), dostępnych przez dekoder Cyfry+ ( czyli te, które można ściągnąć z HotBird'a) ?
2. Czy podłączając dekoder do tuneraTV ( w kompie) i korzystając z "ulepszającego" oprogramowania, można odkodować jakiekolwiek programy, które nie są dostępne po podłączeniu bezpośrednio do TV?
Od razu mówię, iz nie mam na myśli CANAL+'ów ani też HBO, lecz inne kanały, które są zakodowane, a napewno jest ich sporo.
Czy w ogóle można w ten sposób (tunerTV + soft) odkodować jakikolwiek kanał ?
3. Czy jest dużym wyzwaniem samodzielne zamontowanie anteny, ustawienie jej i podłączenie konwertera, a następnie podłączenie tego wszystkiego do dekodera?

Apropos anteny, którą "dają" za free do dekodera Cyfry+ - jest ona za mała, aby podłączyć drugi konwerter ( skierowany na Astrę ), więc trzeba byłoby kupić nową, większą czaszę, dodatkowy konwerter i jeszcze jakiś przełącznik, którym w domu będziemy pstrykać, aby wybierać, z której satelity chcemy korzystać
Antena 90/80 = 80 pln
Dodatkowy konwerter = 100 pln
Przełącznik = kilkanaście złotych (podobno) .

Jeśli ktoś zna jakieś sronki fir, u których można kupić "te bajery" taniej, proszę o informację.

I znów czekam na odpowiedź.
  Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: