![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
Czapeczki CDRinfo.pl
Drodzy Forumowicze, od rozmów do czynów. Czapki mam już u siebie, a jedną z nich nawet na głowie (w momencie pisania tego wątku) Są wygodne, uszyte z dobrego materiału, ale co najlepsze: są całe czarne i mają Wasze ulubione logo . Cena, razem z przesyłką to 50 PLN - płatne przy odbiorze. Osoby zainteresowane proszone są o przesłanie danych takich jak imie, nazwisko i adres jako PM na forum, albo na e-mail: sobal@cdrinfo.pl Czapeczki zostaną wysłane niezwłocznie po potwierdzeniu zamówienia.
Jednocześnie chcielibyśmy w jakiś sposób nagrodzić najwytrwalszych forumowiczów i dlatego dla osób które w momencie pisania tego postu miały ponad 1000 postów na swoim koncie otrzymają czapeczki za free. Są to dobrze znane osoby które są stale obecne na forum a ich odpowiedzi zawsze wnosily wiele cennych wskazowek. Tymi osobami są: -Sid-The-Rat=> bgn Laser Pedros tomgoo Weron Yahol ZiP Do wszystkich pozostałych którzy nie mają tego tysiąca - najchętniej dalibyśmy czapki wszystkim, ale niestety nas na to po prostu nie stać ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
luuuudzie... jaka ta czapka jest ladna...!
wyszla suuper - nawet neibieski taki jak trza... 8)
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
Juz sie wyslalem!
SoBal - nie jestes przypadkiem z Krakowa? PS: 50 zl za czapeczke to jednak troche drogo (moim zdaniem) |
![]() |
![]() |
#7 | |
Ramblings of a Madman
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
Jestem z Olsztyna - takie miasteczka na Pn.Wsch. *.pl
![]()
![]() |
#10 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Dzieki za wszystko spisaliście sie na medal ( Ty i Misiek4 ) PS: Adres jush jest w Teojej kszynce SoBal ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Bardzo się cieszę. Rzeczywiście, spisaliście się na medal! Dane adresowe zostały wysłane na PM.:cool:
![]() |
#12 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
A to niespodzianka.
Naprawde ciesze sie z tego powodu. Pozdrawiam serdecznie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
hej!!!
a gdzie jest pompon!?! :cool: |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
Hihi
Jestem na forum od roku i przy podtrzymywaniu aktualnego tempa pisania postów czapeczkę za free mógłbym dostać za ...9 lat ![]() ![]() ![]() ![]() Zostaje mi stara mycka, zima idzia może wypuścicie nuszniki CDRINFO.PL? F.
![]() |
![]() |
|
|