![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Czary ... a może nie ....
Witam !
.... dzieją sięna forum ! Loodziom znikają rózne rzeczy a potem sie pojawiają - ale nie do końca takie jakie by chcieli. Czyzby blad roku 2002 , nowy wirus , ... Na to pytanie nie znam odpowiedzi ... a chciałbym poznać. PS: Nicka i graficzkę usunąłem JA zeby nie było że jestem wścipski i sie na kimś znęcam !!!! Ostatnio zmieniany przez Laser : 12.10.2002 o godz. 17:40 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Zapomniałeś usunąć nickname w podpisie osoby, która wrzuciła tego posta na forum
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Miałem dwa jpegi koło siebie jedeen po korekcie a drugi nie teraz jest OK ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
laser napisałeś ten topic tak jakbym miał mieć za złe że go napisałeś
![]() ja po prostu nie rozumiem dlaczego jest takie zamieszanie wokół mojej osoby . Napisałem sobie taki podpis i był on przez prawie misiąc dopuki oldgringo nie napisał topicu ,,tomgoo to do ciebie" nie wiem czy tym podpisem kogoś uraziłem czy coś . ps. juz chyba wiem jak gina te opcje otóż jesli ktoś zmieni podpis to później ta opcja zmieniania go znika niech ktos kto ma norm. podpis spróbuje zmienic i zobaczy czy opcja znikneła. Nierozumiem także po co te wszystkie maskarady? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
old Member
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
pamietajcie ze dzis gra nasza REPREZENTACJA i wieczor moze byc nie tylko niemily ale i BARDZO nerwowy....
![]() |
![]() |
#8 | |
<<<Watcher>>>
![]() |
Cytat:
o cholera o której grają ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
Dobrze, już dobrze, jestem. Musiałem sobie jakieś nowe meble sprawić
![]()
![]() |
#10 | |
<<<Watcher>>>
![]() |
Cytat:
chciałbym żeby ta opcj została tylko zróbcie sobie że nie można w nich napisywac waszych team member a podpisująć się team member ![]() to ty sobal zmieniałeś te napisy ![]() ![]() ![]() a jak nie ty to kto ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |||
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
Napisałem tego topica bo zauwazyłem pod Twoim podpisem text " DLACZEGO WYWALILI MI TĄ OPCJĘ? KTO TO MI DOPISAŁ? CZY MOŻNA PRZYWRÓCIC TE OPCJE? DLACZEGO TEN KTO TO DOPISAŁ SIĘ NIE UJAWNIA? TO SA PYTANIA NA KTÓRE TYLKO JEDEN CZLOWIEK MOZE ODPOWIEDZIEĆ!!!!!!!!!!" Cytat:
![]() Obiecuję ze następnym razem bedę walił prosto z mostu ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
SoBal - sprawa wyglada tak - niektorym chlopakom zniknely opcje z Panelu Uzytkownika - chodzi tu o mozliwosc zmiany podpisu nad obrazkiem - nie wiem w jakim tonie listy slal do ciebie tomgoo jednak fakt jest faktem ze ktos majacy dostep do hasel i narzedzi, nie informujac nas o tym robi sobie naszym kosztem jaja
ja taka opcje ciagle mam - nie wiem jak dlugo - bo kazdemu moderatorowi poza Monterem, Majonezem i toba - zdarzylo sie powiedziec pare niemilych slow Tomgoo nie moze zmienic podpisu bo NIE ma takij mozliwosci - a to Pseudo jak rozumiem z tego co pisze KTOS mu dopisal, poniewaz on od rana takiej mozliwosci nie ma usuniecie tych podpisow BARDZO zubozy forum - cana bez myszhonka, oldgringo bez 'old membera', itp... nie rob tego, albo nas choc poinformuj wczesniej zebysmy sie mogli na to psychicznie przygotowac
![]() |
![]() |
#13 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
|