![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
czasopismo muzyczne numer z 1996 lub 1997 roku
Mam do Was wielka prosbe
okolo roku 1996 lub 1997 wyszla na rynku polskim gazetka pod tytulem "rock n roll" lub "rolling stones", niestety na ta chwile nie jestem w stanie powiedziec czy to taka dokladnie nazwe owa gazetka posiadala, charakterystycze dla tej gazety bylo to iz miala dosc niska cene i byla roprowadzana wraz z darmowa plyta CD. Ja potrzebuje spis utworow z tej plytki wlasnie a dokladnie tytuly trzech pierwszych utworow Dla ulatwienia dodam ze dosc glosno sie zrobilo o tym ze wzgledu na przystepna cene i ten CD z dobrymi kawalkami a w tamtych czasach darmowy CD w gazecie byl ogromna zadkoscia przy tak niskiej cenie chyba 15 PLN Bardzo prosze wszystkich o wysilenie pamieci i odkopanie archiwum Pozdrawiam i z gory dziekuje ps Hmmm mogla to byc jeszcze "machina" ale tego tez nie jestem na 100% pewien Ostatnio zmieniany przez wolfdog : 24.06.2004 o godz. 23:34 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 26.09.2002
![]() ![]() |
gazetek "rock n roll" czy "rolling stones" w polskim wydaniu nie kojarze...
"machiny" posiadam tylko pierwszy nr ale on nie wyszedł z CD tylko z kiełbasą (Bifi) ![]() natomiast jedyną płyte z dołączanych do gazet (z tamtego okresu) jaką posiadam jest CD z gazety BRUM nr 12/97 (na płycie jest 16 utworów, wszystkie polskich wykonawców) interesuje cie to?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
Dzięki za odzew ale to byl wykonawca zagraniczny nie wogole cala ta skladanka byla z samych zachodnich utworow takie male retro z lat 80'tych to bylo w czasach kiedy zaczela pokazywac sie taka gazetka "Plastik". Moze to ktoras z nastepnych machin
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Ja mam gazetę ROCK'N'ROLL, numer podpisany jako Sierpień '91. Cena 9900 zł (oczywiście wtedy inne pieniądze były). Na okładce wypisani wykonawcy: Guns N' Roses, Motorhead, Róże Europy, Mr. Big, AC/DC, Kravitz, Brygada Kryzys, Dire Straits, Sepultura, Steve Vai. Nie wygląda na to żeby tu kiedykolwiek jakaś płyta była (gazetę mam z antykwariatu).
pozdrowienia |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|