![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Do czego służą klawisz INSERT ORAZ SCROLL LOCK?
Tak jak w temacie... Scroll to coś z przewijaniem
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
google.pl
![]() 4 wynik wyszukiwania... http://www.google.pl/search?hl=pl&ie...gle&lr=lang_pl http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=7064 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Weź wejdź do np. Word i wpisz jakieś słowo. Potem kursorem kliknij na środek tekstu i napisz jakieś literki. Sam zobaczysz co się będzie działo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Już bez przesady z tym google.pl. Gdyby tak było to by fora nie istaniały. Wsumie już zauważyłem (dziękuje Solenizancie) ... do czego służy Insert, ale nie wiem do czego służy scroll lock, ale dziękuje za pomoc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Bojownik Ruchu Oporu
Data rejestracji: 09.11.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eh, widać, że jesteś dzieckiem windows
![]() w starych dobrych czasach ciotka dała mi kiedyś leciwy ibm portable z zainstalowanym chiwriterem (prekursor dzisiejszych edytorów tekstu). tam się szalało, używając tych klawiszy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
chyba najwwazniekjsza funkcja insertu w windowsie jest zaznaczanie pliku polaczone ze skokiem do nastepnego (w totalcmd np zobaczycie o czym pisze - funkcja pochodzi z czasow norton cmd)
oprocz tego druga funkcje edytorka juz znacie ![]() scroll lock juz dzis normalnie nie jest wykorzystywany - czesto wiec programy chodzace w tle proponuja go jako skrot klawiszowy do specyficznych funkcji (a dawno temu scroll blokowal przewijanie okien dosowych - co juz tez tu jest napisane) edit: niedawno wygralem w konkursie cdrinfo klawiature logitecha - po jej otrzymaniu okazalo sie ze... nia ma na niej insertu! no generalnie przegieli - korzystam z tego przycisku na codzien (jak ze wszystkich zreszta), coz nagroda dobrze komponuje sie w szafie ![]()
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 17.08.2004 o godz. 20:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|