![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
to moze ja skomentuje - ten temat ma 2 miesiace z okladem
![]() |
![]() |
#3 | |
odeszły MAJSTER
![]() |
Cytat:
![]() bo ja tam do nich tak raz na pół roku zaglądam. moggłem coś przoczyć ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Hmm - zazwyczaj jak jest cos ten teges to w gre wchodza dwie pary liteek w adrsie - albo .ru albo .nu - w tym przypadku jest to drugie wybrali .nu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
odeszły MAJSTER
![]() |
dzięki, Laser.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
Jesli juz jestesmy na ISONEW to mam pytanie. Nigdy wczesniej nie odwiedzalem tej stronki i nie wiem co ona posiada w "asortymencie". Nie chce w tej chwili na nia wchodzic bo pewno naladowana jest pop-up-ami typu XXX (myle sie??) a ze jestem teraz w pracy to nie bardzo moge cos takiego otwierac bo mi inforatyk jaja urwie (skubaniec inwigiluje kazde polaczenie!!!). Mozecie powiedziec cos wiecej ??
|
![]() |
![]() |
#7 |
odeszły MAJSTER
![]() |
nie martw się. brak popupów.
a z tego, co było, to dużo już nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
na iso news nigdy nic nie bylo - to byla tablica informacyjna 'o' warezie a nie warez
![]() |
![]() |
#9 | |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Cytat:
a ludzie co sie tym wymieniaja nie bawia sie w p2p. tylko jak sie do tego dobrac bo zasoby sa niezle, fajne sa tez zasady do tego dlaczylbym www.nforce.nl a ten co niby padl to chyba www.isonewz.com jak wiesz jak sie do tego dobrac daj info na priv pzdrwm Nikita_Bennet
![]() |
![]() |
#10 |
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Twórca serwisu informacyjnego the iSO News David Rocci, znany jako krazy8 członek grupy DOD, został skazany na pięć miesięcy więzienia oraz grzywnę w wysokości $28 500. Po opuszczeniu celi będzie przebywać w areszcie domowym przez pięć miesięcy pod nadzorem elektronicznym (na koszt oskarżonego) oraz przez kolejne trzy lata pod okiem prokuratora. Oficjalnie został skazany za conspiracy to violate the copyright laws, co można przetłumaczyć jako działanie na szkodę praw autorskich. Wyrok wydany został na mocy federalnego prawa karnego. David R. stawi się do więzienia w West Virginia 10 czerwca po południu. Strona została przejęta przez Departament Sprawiedliwości 19 grudnia 2002, jednak powód był dość niejasny - rozpowszechnianie chipów do konsol Xbox i PS2, które pozwalały korzystać z nielegalnych płyt. Po tym zdarzeniu autor przeniósł swój serwis pod adres stolemy.com by wyrazić tym samym bunt przeciw bezprawnemu - według niego - przejęciu domeny. Strona isonews nie rozpowszechniała pirackich materiałów, była jedynie źródłem informacji. Serwis odwiedzany był średnio przez 175 tysięcy ludzi dziennie, a swoją zawartością kusił każdego. W swoim oświadczeniu krazy8 stwierdza, że cała sprawa zrujnowała jego życie i przyznaje, że nie była tego warta. David zapowiedział także szersze opisanie swojej historii na łamach nowego serwisu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
tranceaddict
Data rejestracji: 12.05.2003
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
tranceaddict
![]() |
http://www.theisonews.com/forums/sho...hreadid=103699
Macie jeszcze jednego klienta http://www.theisonews.com/forums/sho...threadid=92261 A tutaj Fairlight http://66.201.243.169/forums/showthr...hreadid=103929 Jak widac chyba za niedlugo wszyscy beda mieli orginaly w domu ![]() Jeszcze jedno TY MOZESZ BYC NASTEPNY!!!!! hahahahah Ostatnio zmieniany przez Mr.Y : 09.06.2003 o godz. 19:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
.
![]() |
#14 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
Jak ja chcę ściągnąć sobie grę, to nie szukam jej na isonews itp.,
tylko od razu ściągm eMulem i dla mnie równie dobrze isonews mogłoby nie istnieć.
![]() |
#15 | |
tranceaddict
![]() |
Cytat:
btw. http://australianit.news.com.au/arti...nbv%5E,00.html Wg mnie sciaganie za free z netu skonczy sie max za rok, widac, ze sie za to wzieli. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|