Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 18.08.2002, 00:17   #20
Dominika
Nowy na forum

Data rejestracji: 20.07.2002
Dominika w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ja płacę 42 zł miesięcznie. Nie mam zadnych limitów, a transfer 200 kb/s nie robi na mnie wrażenia - u nas to nic nadzwyczajnego, nawet w godzinach szczytu. Nie muszę się też rozłączać, nawet raz na miesiąc.
A wiesz, że nim powstał pomysł sieci, chciałam założyć sobie Neo albo SDI. Tylko że tepsa miała mnie głęboko w d...e ! Najpierw dwa lata temu powiedzieli mi że na moja centrale przypada ok. 120 portów SDI i wszystkie są zajęte. Dodam tylko że mieszkam w mieście wojewódzkim, gdzie nie powinno (wg tepsy) być takich problemów. Zapytałam kiedy będą jakieś nowe,wolne. - powiedzieli że jak ktoś przestanie płacić rachunki i mu odetną to zwolni się miejsce i może mi dadzą... Potem chciałam Neo. I co ? I nic. W biurze obsługi klienta babka zapytała mnie po co mi to ?! Napisałam więc oficjalne pismo. Odpowiedzieli szybko i krótko - struktura łączy i stan techniczny centrali nie pozwalają na uruchomienie w/w usługi. Obiecali też, że jak tylko to się zmieni powiadomią mnie. Do dzisiaj się nie odezwali. I całe szczęście bo teraz to ja mam ich gdzieś ! Mam o niebo lepsze i tańsze łącze.
Więc z całym szacunkiem - nie opowiadaj mi bzdur że naczytałam się czegoś na grupach dyskusyjnych. Ja tego doświadczyłam na własnej skórze. Zresztą o tepsie moglabym tu pisać dużo więcej ale szkoda czasu. Tak czy inaczej - za nic na świecie nie mogę powiedzieć żeby mnie obsłużono "jak na zachodzie".
Nie mam nic do ciebie, ale do tepsy mnie nie przekonasz. Pewnie są osoby dobrze obsłużone, zadowolone z usług naszego monopolisty, ale ja do nich nie należe.

Ostatnio zmieniany przez Dominika : 18.08.2002 o godz. 00:22
Dominika jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: