![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |||
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Czyli tak jak myslalem - nie ma przeciwskazan przed braniem Neo+. Do tego nie ma rowniez jakis nie znanych wad ktore moglby by byc argumentem by nie podpisac umowy.
Cytat:
Ja mieszkam w domu wolno stojacym oddalonym min. 300 m od innych domow. Sasiedzi z domow obok chca sieci ale za 40 zl mieisecznie i nie wiecej niz 100 instalacji. Jak zapewne wiesz to nie wykonalne. Bo przeciez nie kupie swiatlowodu i nie pociagne do domow obok - gdzie zezwolenia na kopanie kabli bo na przewieszki to chyba troszke za daleko .... Bardzo sie ciesze, ze masz net za 42 zl i masz transfery po 200kb Jednak nie kazdy jest w takiej sytuacji jak TY. Wiec Neo jest dobrym wyjsciem. Cytat:
Teraz np w Katowiach w wiekszosci przypadkow Neo montuja od reki ja czekalem jeszcze nieco ponad miesiac - skladalem wniosek w czasie promocji. Natomiast znajomy skladal juz po promocji czyli instalacja kosztowala 800 zl i zalozyli mu za tydzien. Nie bronie TPSA ale mam dom w gorach i rowniez chce tam telefon. Wyobraz sobie, ze zlozylem podanie i dzownili z pytaniem kiedy mozemy sie umowic na podpisanie umowy i instalacje. Trwalo to mniej niz miesiac ... Cytat:
[/B][/QUOTE] Nie mam nic do ciebie, ale do tepsy mnie nie przekonasz. Pewnie są osoby dobrze obsłużone, zadowolone z usług naszego monopolisty, ale ja do nich nie należe. [/B][/QUOTE] widac niestety masz pecha
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|