![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2002
![]() |
Czy ktoś ma Sony Ericsson K508i
Czy ktoś ma Sony Ericsson K508i ? Chcę kupić ten telefon czy ktoś go już używa a jeżeli tak to jak wrażenia ?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
![]() Model K500 jest bardzo okrojony...nie oplaca się go brać. Chyba że mozesz bardzo okazyjnie. K700 jest duzo lepszym telefonem, ale za cenę k700 warto doplacic troche grosza i juz telefon z symbianikiem jak memo pisał...k*00 nie maja wymiennych kart a seria 5 ma duzo mniej pamieci i nie wiem czy nie ma radia czasami. Dodatkowo troche wolno soft chodzi. Male mozliwosci. W symbianach wgrasz co sie tobie podoba (ciekawy przyklad to Putty pod symbiana - mega dobre ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
skoro takie wasze rozumowanie - nie oplaca sie brac bo nie ma tam kilku funkcji to i tych telefonow nie oplaca sie brac tylko XDA II lub XDA III bo reszta to cianizna.... n/c
Ja mam t630 i mi odpowiada a do softu to mam PDA i to na nim MP3 i filmy odtwarzam... I uwierzcie mi programy typu GG/Putty/IRC o wiele lepiej sie prezentuja i latwiej, szybciej obsluguje sie je na duzym ekranie PDA. [edit] poza tym K508i to nie to samo co K500i http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...=pp1&pid=10181
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 21.03.2005 o godz. 22:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
No ale nic, tak czy siak jest to dalej telefon na poziomie K500i, więc można traktować go podobnie. A jeśli chodzi o 500 to zdecydowanie nie zgadzam się z pierwszymi wypowiedziami. To jest naprawdę świetny aparat i praktycznie każdy, kto miał z nim do czynienia, bardzo go sobie chwali. Zgadza się, że K700i jest bardziej zaawansowany technologicznie, ale to wcale nie znaczy, że lepszy. Samemu trzeba sprawdzić, czy dodatkowe funkcje, które posiada, byłyby nam potrzebne. Bo ja na przykład kupując telefon, nawet mając do wyboru obydwa te modele za taką samą cenę, na pewno zdecydowałbym się na K500i. Dla mnie po prostu jest to odpowiedniejszy model i zdecydowanie bardziej mi się podoba.
![]() |
![]() |
#7 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Ja dopisze, ze moj qmpel niedawno wzial abonamencik z ery z SE K500i i musze powiedziec, ze bardzo fajny fonik - coprawda troche poobcinane opcje - brak bluetooth'a np.., czym jeszcze rozni sie od K700?
pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.01.2002
![]() |
Sorry ale ja nie chcę do klubu ludzi którzy na wszystko narzekają i krytykują wciąż czekając na lepsze .... szkoda życia.
![]() |
#10 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
No ale cóż. Ja nie czekam tyle dlatego, że "na wszystko narzekam i wszystko krytykuję". Po prostu, posiadanie telefonu nie jest dla mnie sprawą tak pilną, żeby nie mógł sobie pozwolić na doczekanie się oferty dopasowanej do moich potrzeb. A w tym momencie, po prostu takiej nie ma. Ale z generalnym wydźwiękiem się zgadzam. Takie czekanie to po prostu powolne przegapianie życia..
![]() |
![]() |
#11 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
@andrzejj, szkoda, ze tego posta nie napisales wczesniej - juz mialbym takie informacje, jakie chcesz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
the one
CDRinfo VIP
Cytat:
![]() ![]() @ Epol Mi się też ten Twój S65 coraz bardziej podoba. A i zaczynam mieć wrażenie, że w końcu powoli przestaje się go sztucznie windować cenowo, więc może jednak to on wyląduje w moich rękach, a nie K500i ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Wg mnie musisz sobie zadac inne pytania:
Czego wymagasz od telefonu? Ile masz na niego kasy? I podobne. Ja na przyklad musze miec fon z BT i irda, a teraz nawet i wgre wchodzi karta RS-MMC. Aktualnie mam Siemensa S65 i coraz bardziej mi sie podoba. CO jakis czas odkrywam jego nowe funkcje, ale i tak powolutku mysle o SX1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Cytat:
Poprzednika denerwowały klawisze. Na poczatku ciezko bylo, a teraz nawet mi sie podoba.Ogolnie telefon jest swietny,mp3 i radio chodzi elegancko, ma wiecej pamieci od 6600 - wyglad bardziej mi sie podoba, ale ma problemy z karta mmc, nie moge dostac dobrej...512mb:/ Polecam epol, jak bedziesz mial okazje bierz sxa;]
![]() |
![]() |
#15 | ||
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |