Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Czy macie jakis sposob na to??????? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/czy-macie-jakis-sposob-15990/)

sayan 27.01.2003 23:32

hmm uzależnienie

na rachunku przychodzi okolo 170h/miesiąc.
Nie jest jeszcze tak zle. Dodac do tego okolo 4 filmów w tygodniu przy wyłączonej sieci.

No to troszke wychodzi. Tragicznie nie jest ale ...

Najbardziej wkurza mnie (albo i wqr***) to bezsennsowne "klikanie". Sprawdzanie poczty co 60 sekund itp.

kepin 27.01.2003 23:30

Cytat:

ZbigNieff napisa***322;(a)
Czas sie leczyc ale czym i jak ???
:D :D :D 8)

Jak to proste mazna sobie znalesc inne rownie fascynujace zajecie np. zbieranie muszli:P :P :P :P :P :P :P

Laser 27.01.2003 23:30

Cytat:

ZiP napisa***322;(a)
kiedyś dokładnie nadzorowałem swój typowy dzień (wolny od pracy):

-wstaję z łóżka
-siedze
-zastanawiam sie
-ide do lazienki, myje sie, ubieram sie,
-obiad

Witam !

Facet !!

ale Ty duzo czasu marnujesz !!

Ja budze sie klawiaturka na kolana i nawet do kompa nie podchodze tylko napieram z wyra !

Co do obiadu - jem kiedy kom sie restartuje

Ubieranie - z tym jest problem - ale czasami długo trwa ładowanie sie gry wiec jest czas ...

^_^

oldgringo 27.01.2003 23:21

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
bo co innego kiedy chcesz - a co innego kiedy musisz...
Swięte słowa.;)

Laser 27.01.2003 23:17

Witam !

Spokojnie - mamy w swoich kregach specjaliste !

Mapsajm sie nami zajmie !!!

Trzymam za niego kciuki !

;) ;)

-Sid-The-Rat=> 27.01.2003 23:15

tak jak ty edytujesz posta - tak ja urealnilem ankiete... bo jak widac autor jeszcze nie musial poznac 'przywiazania' do kompa - i jego szczescie... bo co innego kiedy chcesz - a co innego kiedy musisz...

oldgringo 27.01.2003 23:06

Ponieważ cała moja rodzina(łącznie ze mną)wie że jestem uzależniony od kompa, więc żeby nie popadać w ciągi muszę trzymać się bardzo szczegółowego grafiku.Tzn.:wtorek,czwartek i sobota od 20.00 do bólu.Reszta dni 1 godzina dziennie.Oczywiście w pracy mam pełne 8 godzin bez żadnej kontroli.

Ale wcześniej nie widziałem dwóch osatnich opcji w ankiecie.Co jest ?:o

surff 27.01.2003 23:03

aj też przyznaje sie do uzależnienia od kompów. Rano przed pracą sprawdzam pocztę. W pracy cały dzień przy kompach. Po powrocie do chaty znów komputer...I tak na okrągło...

-Sid-The-Rat=> 27.01.2003 23:02

jak dobrze sie trzymam to o 10 ide spac
bartez cos o tym wie... majonez tez :)

Krzycho83 27.01.2003 23:00

Cytat:

ZbigNieff napisa***322;(a)
Ja to samo o godzinie 8 rano w sobote juz siedze i cos dlubie, dziobie!! ;p
TO mocny jestes :P Ja w sobote co najmniej po 10 wstaje :D

ZbigNieff 27.01.2003 22:52

Cytat:

ZiP napisa***322;(a)
(...) wstaję z łóżka i odrazu siadam do kompa
Ja to samo o godzinie 8 rano w sobote juz siedze i cos dlubie, dziobie!! ;p

ZiP 27.01.2003 22:50

kiedyś dokładnie nadzorowałem swój typowy dzień (wolny od pracy):

-wstaję z łóżka i odrazu siadam do kompa
-siedze przed kompem
-siedze
-zastanawiam sie co by to porobic, moze pograc w cos...
-ide do lazienki, myje sie, ubieram sie,
-siedze...
-obiad
-siedze i nudze sie, gapie sie w monitor
-tak mija cały dzień, a ja tylko bezmyślnie klikam myszką i nic nie robię pożytecznego

Krzycho83 27.01.2003 22:44

Witam!

Ja mam teraz niby powód do oderwania się od kompa - początek zaliczeń - tylko jak to zrobić. Siadam niby na chwile a zchodzą ze 2-3 godziny najmniej. Wcześniej było jeszcze gorzej - do kilkunastu godzin dziennie, zarwane nocki. Powiem nawet, że od jakiegoś czasu nie gram nawet w żadne gierki. Czas upływa nieubłagalnie przez gg, forum w kilku wersjach, przegladanie stronek z nowymi zasobami do ściągnięcia, słuchanie muzy itp. Chyba brak mi silnej woli w tym wypadku, to jest silniejsze ode mnie ;p

ZbigNieff 27.01.2003 22:27

Wiedzialem ze nie jestem sam!! ;p A podobnie jak ZiP siedze
przy komie do 23-24 a w dni wolne troche dluzej niz do 1-2!! :buu:

lopus 27.01.2003 22:14

Prawdziwego kompa tzn.peceta mam od 1996 roku i wszystko było dobrze az dzieciaki nie urosły,nie moge sie dopchac.Młodszemu kupiłem Playstation,ale gdzie tam leży w kącie i sie kurzy:P .Z momentem podłączenia do stałego łącza,jest jeszcze gorzej,no a tego palanta co wymyslił Gadu-Gadu i podobne,powiesiłbum za jaja:cisza: (Sam mam GG ale b.rzadko korzystam).Gdybym miał więcej kasy kupiłbym drugi egzemplarz albo laptopa/notebooka-ale dla rozrywki laptop to przesada.Bez komputera nie ma życia-a znam takich co nie umieją obsłużyc sie w bankomacie.
To na tyle wywodów...8)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:01.