![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
![]()
Przed chwila uslyszalem moja super cicha b4 problem jest na tyle powazny ze chodzi jak czolg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co sie stalo nic nie robilem komp nie byl wylaczany od kilku dni, nic specjalnego nie bylo robione teraz wlasnie kopiowalem 600mb plik i uslyszalem to gowno
![]() ![]() ![]() ![]() Czy jest jakas miedzynarodowa reklamcja albo cos takiego bo kupilem go w polsce. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
nawet nie mów sam mam b4 - 24mc-ną gwarancje mam wiec sie nie przejmuje . Ale powiem szczerze kurde nie spotkałem sie o jakis grupowych zwaleniach dysków segate - moze jakis wentyl ci tak hałasuje
![]()
![]() |
#3 |
Gość
|
Wylaczylem wszystkie wentyle jakie byly w kompie i to jest ten niedobry dysk, chodzi jak czolg, niby super ciche, zaraz napisze do Seagate jak to moge zalatwic bo mnie juz bierze, bo ten dysk dlugo nie pociagnie. Doslownie chodzi jak te pierwsze Barracudy
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Niby ma gwarancje do czerwca 2005, nawet jak wpisalem USA jako kraj, tylko teraz musze napisac mejla gdzie sa jakies placowki.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
najster - jak juz bedzeisz posylal im dysk - usun z niego eMulki, wareziki, cracki i inne takie - jestes w kraju ktory oszalal a ja nie chce zebys do nas pisal w przerwach na widzenie
![]() |
![]() |
#6 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
a moze przegrzałeś dysk? bo baśki nielubia wysokich temperatur a mozę masz już taki bałaganik że głowice nie wiedzą od czego zacząc a mozę masz ją zamontowaną nie poziono/pionowo tylko jakos tak "pomiędzy"
proponuję sprawdzic najpierw dysk za pomocą seatools / tylko zę by nie był on czadem na dodatkowym kontrolerze typu hpt37x bo cczasem wtedy soft seagate szajbki dostaje/ a dopiero później bawić się z serwisem /w b4 jest łozysko olejowe więc to na pewno nie ono więc pozostaje głośna praca ramienia z głowicami-> w jakim trybie Ci baśka pracuje / pozdrófka
![]() |
#7 |
P.I.M.P.
Data rejestracji: 14.05.2002
![]() |
ja tez mam ta bracude!jest ok.
ale slyszalem ze te baracudy nalezy do tych ktore najczesciej sie psuja!! slyszalem tez ze gdy sie zepsuje to wymieniaja na nowy dysk!!!!! zreguly 2 razy wiekszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! psujcie swoje baracudy a dostaniecie wieksze!!!:chytry: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znam wielu ktorzy chwala sobie ta baracude, wlasnie za brak halasu... wiec jesli u Ciebie jest taki problem to pewnie dysk juz pada...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja mam 2 barracudy
![]() pierwsza ma 2 lata a druga rok i chodzą jak szwjcarski zegarek ^_^
![]() |
#10 |
Gość
|
SID
najster - jak juz bedzeisz posylal im dysk - usun z niego eMulki, wareziki, cracki i inne takie - jestes w kraju ktory oszalal a ja nie chce zebys do nas pisal w przerwach na widzenie Tak zrobie, pocisne mu formata z 5 razy, dam to pelne. Cana a moze przegrzałeś dysk? bo baśki nielubia wysokich temperatur a mozę masz już taki bałaganik że głowice nie wiedzą od czego zacząc a mozę masz ją zamontowaną nie poziono/pionowo tylko jakos tak "pomiędzy" proponuję sprawdzic najpierw dysk za pomocą seatools / tylko zę by nie był on czadem na dodatkowym kontrolerze typu hpt37x bo cczasem wtedy soft seagate szajbki dostaje/ a dopiero później bawić się z serwisem /w b4 jest łozysko olejowe więc to na pewno nie ono więc pozostaje głośna praca ramienia z głowicami-> w jakim trybie Ci baśka pracuje / pozdrófka Przegrzac raczej nie bo HDD jest na szynach i jest zamocowany tak jak CDROM, tzn w tym miejscu. Temp jest niska nawet jak wylaczylem wentyle, nie wiem czemu jest niska bo jak mialem ja w innym kompie to jajka moglem smarzyc, a teraz jest w miare w miare. Baska jest w DMA i co najlepsze dziala Ok tylko te odglosy traktora.... Chester ja tez mam ta bracude!jest ok. ale slyszalem ze te baracudy nalezy do tych ktore najczesciej sie psuja!! slyszalem tez ze gdy sie zepsuje to wymieniaja na nowy dysk!!!!! zreguly 2 razy wiekszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! psujcie swoje baracudy a dostaniecie wieksze!!! Ja slyszalem odwrotnie o tym psuciu no ale co zrobie. Moze wymienia mi na 5 ![]() ![]() ![]() ![]() Ormianin znam wielu ktorzy chwala sobie ta baracude, wlasnie za brak halasu... wiec jesli u Ciebie jest taki problem to pewnie dysk juz pada... Ja tez ja chwalilem, mialem 1 i byla OK, ale sadze ze moja niedlugo padnie. Musze ten caly shit na plyty nagrac ![]() ![]() Dzisiaj poszukam jakiejs siedziby gdzie go mozna oddac, ale sadze ze go bedzie trzeba wyslac poczta, a tego nie lubie i jeszcze musze poczytac jak ten traktor zapakowac, bo nie chce pozniej dostac odpowiedzi ze sie uszkodzil podczas przesylki, ale postaram sie ja zawiesc osobiscie THX za odpowiedzi |
![]() |
![]() |
#11 |
P.I.M.P.
Data rejestracji: 14.05.2002
![]() |
wiesz moj kolega 3 razy wymienial dysk.
potrzebowal 40baracude i za kazdym razem jak mu sie psula to dostawal 80 ![]() teraz ma nowa i chodzi juz bez zarzutu pol roku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prawda jest taka, ze na swiecie jest rocznie sprzedawanych X sztuk tych dyskow. wiec nie ma sily, zeby sie jakis nie skopal. moze trafiles akurat na taki model? oddaj na serwis, napisz co i jak i dostaniesz nowke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |