![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Wredny nauczyciel z maszynoznastwa zadał zadanie którego nie ma w podręczniku (jak zwykle). Szukałem w google ale coś nie mogę znaleź
![]() Sa takie pytania: 1) Wykres Indykatowy 2) Cykl pracy silnika parowego tłokowego 3) Indukator - budowa, zasada działania, charakterystyka Do pierwszego punktu musze namalować wykres tylko jak ten wykres indykatowy ma wygladać ![]() Pozostałe dwa punkty musze opisać ![]() Jakieś pomysły co na te podpunkty napisać, lub jak ten wykres wygląda ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
ad1.http://www.google.com/search?num=100...torowy&spell=1 w pdf jesdnym jest
ad2.http://www.google.com/search?q=silni...=Google+Search nie bede komoentowal zdania Szukałem w google ale coś nie mogę znaleź
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Na kiedy to potrzebujesz? Mam nadzieje, ze nie na wczoraj
![]() Mam ksiazke z Maszynoznawstwa Zbigniewa Orlika z 1964 roku i w niej to jest ![]() Pasuje? EDIT: Widze, ze juz ktos mnie uprzedzil, ale jak bedziesz chcial to to wrzuce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() ![]() |
A moze chodzi o Wykres indykatorowy
http://www.imp.pg.gda.pl/struktura/o...wyklady/W3.pdf "szukałem w google" ech ![]() :edit @epol tez mnie ktos uprzedził
![]() |
#5 | ||
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
![]() Wielkie thx za pomoc ![]() ![]()
![]() Ostatnio zmieniany przez mgit : 30.03.2005 o godz. 22:22 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Zeskanowane. Jest tego 9 stron formatu troche wiekszego od A5. W sumie jest tego 10MB. Wysylam Ci to na mejla w paczka po pare stron.
Aha, sa to obrazki jpg skanowane w jakosci 300DPI, ktore sobie sam musisz poddac OCR, poniewaz program do OCR odmowil mi posluszenstwa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.09.2010
![]() |
Proszę o pomoc jakiegoś PANA
![]() Mam do rozwiązania dwa zadania z maszynoznastwa: 1.W zbiorniku o objetości V=6m(sześciennych) znajduje się m=46 kg gazu. Ile wynosi objętość właściwa gęstości oraz ciężar gazu g=9,81m/s do kwadratu G=m*g[N] 2Płyta w kształcie kwadratu o boku a=46 cm grubości 46mm przewodzi ciepło. Temperatura obu powierzchni wynosi T1 300stopniC, T2-20stopniC Oblicz ile kilo dżuli ciepła przewodzi ta płyta w czasie 1s jeżeli jest wykonana z azbestu. Współczynnik przewodzenia ciepła wynosi /= 0,75/m*k Ostatnio zmieniany przez Kindrus : 21.09.2010 o godz. 15:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|