Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 21.06.2006, 09:48   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Sunna
Jak o drogach to ja mam prawdziwa perelke !!!!
Widziales moze kiedys ulice asfaltowa i absurd tej nazwy ?
Jesli nie to polecam sie nia przejechac, najlepiej z butla z mlekiem, bo po takiej podrozy bedziesz mial za darmo maslo.
Droga jest w okolicach Jagodna, powinienes znalezc na mapie
Planuje zrobic zdjecie bo to jest niezle kuriozum tak droge nazwac
Tylko ostatnio jak tam bylem to z jednej strony juz znaku z nazwa nie bylo bo pewnie ktos zajumal, nie wiem jak z drugiej strony, moze sie dzis tam z aparatem przejade

tu link mapny
http://gisserver.um.wroc.pl/mapa/sta...g=pl&zid=38518
Jeśli będziesz w okolicy i mógłbyś zrobić kilka zdjęć, to podeślij mi je. Opiszę to na stronie.

Przejrzałem mapę, żeby ewentualnie wybrać się samemu, ale na tyle, na ile na razie widzę, to jest to w kompletnie nieznanej mi części miasta, a właściwie na jego granicach. Jedyna chyba znana mi pobliska ulica to 'Przyjaźni', co wskazywałoby na to, że jest to w okolicach Bielan wrocławskich. Jeśli tak, to jest szansa, że będę niedaleko w przyszłym tygodniu, więc może się tam wybiorę.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 21.06.2006, 10:45   #2
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
absurdy:
- prezydent, który nie potafi się zachować ani wygadać
- wicepremier z wyrokami sądowymi
- monopol na rynku francuskiego operatora telefonii
- koszmarnie drogie impulsy telefoniczne zarówno w telefonii komórkowej jak i stacjonarnej
- szastanie na wszystkie strony pieniędzmi publicznymi (wiem, bo pracuję w budźetówce)
- remonty dróg, które po 2 latach się rozsypiują (mogę podać kilkadziesiąt przykładów)
- przywileje górnicze - szybka emeryturka, etc

jest tego tyle, że wymieniając je brakłoby miesiąca na ich spisanie

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.06.2006, 10:51   #3
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas
- remonty dróg, które po 2 latach się rozsypiują (mogę podać kilkadziesiąt przykładów)

jest tego tyle, że wymieniając je brakłoby miesiąca na ich spisanie
Ja jestem zainteresowany tym drugim punktem. Masz może jakieś 'wewnętrzne' informacje na ten temat? Oczywiście jeśli coś, to porozmawiamy gdzie indziej, a ja źródła informacji nigdy nie podam, ale chciałbym się też dowiedzieć, jak niektóre rzeczy wyglądają 'od wewnątrz'. Zwłaszcza, że około 2 lat temu miałem okazje porozmawiać z jednym wykonawcą remontów..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: