![]() |
Cytat:
|
Nie zasłużyli na prezenty...
A PiSowi to zasadziłbym solidnego kopa w d***, może by sie w końcu odkleili od stołków i władzy :D :D |
Cytat:
może tak z młodzieżówki LPR po kiju baseballowym :taktak: |
Ja bym im da***322; wszystkim po misce kurzu do zjedzenia,a na deser p***243;***322; s***322;oika bitej flegmy od gru***378;lika !
|
jeste***347;cie fanatykami :>
***347;wi***281;ta to okres w kt***243;rym si***281; wybacza - wiadomo na chwilk***281; :rotfl: ale widz***281;, ***380;e niekt***243;rzy w celu pozbycia si***281; PiSu u w***322;adzy chc***261; stosowa***263; metody ***322;***243;dzkiego pogotowia :| ju***380; wiem kto g***322;osuje na PO :idea: |
a Mikolaj patrzy i slucha:taktak:
Wstydzcie sie:rozga: |
Ja bym im wszystkim dał w prezencie bilet w jedną stronę na księżyc, niech tam sobie rządzą:haha:
|
Cytat:
A co dla dzisiejszych polityk***243;w : - Prezydent - M16 i zestaw amunicji oraz do***380;ywotni***261; prezydentur***281; - Premier - do***380;ywotnie premierostwo - Andrew - gospodark***281; na Hawajach (moze wyjedzie) - Romek - W***322;asn***261; szko***322;***281; i niech tam rz***261;dzi - Tusk - prac***281; w Irlandii - Rokita - w***322;asna wierzba do siedzenia - Kurski - bullteriera - Michnik - nic mu nie dam ! - Renia - kamer***281; HDTV i mikrofon kierunkowy oraz miejsce zamiast Joli w TVN Style - pos***322;anka Szynszyl - szynszyla,***380;eby j***261; pogryz***322; - Marcinkiewicz - Warszaw***281; - bufetowej HGW - Bieszczady 1 hektar |
Cytat:
Pytanie jest tendencyjne.:) Jeśli masz na myśli naszą władzę to nie zasłużyli na nic-nie powinno się wogóle o nich pamiętać. Kto chciałby zrobić w końcu prezent idiotom i kłamcom. |
Wszyscy politycy zasługują na prezent od mikołaja, ale ten ich nie kocha, i muszą se sami zrobić w postaci 14,15, i 16 pensji + premi nowej za szczególne osiągnięcia :D
|
Oj, ale tutaj rozlewa się jad i agresja. Dziwne to przed świętami. No może jak to komuś nastrój poprawi to ja nie mam nic przeciwko.
Cytat:
Polecam na spojrzenie na inne sceny polityczne. Naszych polityków biją na głowę choćby Włosi, Holendrzy, Hiszpanie. Czemu zaraz idioci? Ot, ludzie. Tacy sami politycy jak w większości państw. Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
U nas też robią. Jak spojrzysz na ostatnie 17 lat, to wiele zrobiono. Różnych rzeczy, z którymi można się zgadzać lub nie, a nawet takie o których można powiedzieć - GŁUPOTA. Tak też jest i w ostatnim roku. Napisałeś "..lepiej rozwiniętych i poukładanych.." Dlaczego one są lepiej rozwinięte i poukładane? Ot, w takiej Wielkiej Brytanii demokracja istnieje już od ok. 100 lat, ze wstrząsem i przerwą wywołaną szokiem zwłaszcza 2 wojny św. My mieliśmy blisko 50 lat systemu zniewolenia i upodlenia człowieka. Rządów i wasalstwa względem ZSRR, które zabijało w nas indywidualizm. Nadrobienie tego wszystkiego wciągu 20 lat jest niemożliwe. Pozdrawiam |
kolesiostwo straszne ... nawet dorn przymyka oczy na niebieskie taxi :|
|
@adach czy ZSRR takie zle bylo? Dowod
Po drugie tylko praca powszechna i godnych warunkach jest w stanie zlikwidowac w znacznej mierze przestepczosc. Po trzecie - gdyby nie pomoc ZSRR to by Polska wygladala jak po wojnie lub jeszcze gorzej. Jezeli taka cholota jak dzisiaj dorwalaby sie do wladzy to wolalbym nie myslec, gdzie bysmy zyli i jak. Po czwarte - dziwne, ze opinia miedzynarodowa uznawala PRL jako panstwo, a niby takie zle. Po piate - kryzys obecny wynikl ze sprzedazy majatku narodowego i zrobienie z nas teraz "wasali" nie ZSRR a tzw wolnego rynku a tak naprawde wielkiego kapitalu i olbrzymich korporacji co nam na zdecydowanie gorsze wychodzi. Po szoste i ostatnie - nieodpowiedzialna wladza roznych kolesi, ktorzy najmniejszego pojecia nie maja o pracy i jej znaczniu w zyciu spolecznym; nie wiedzacych nic o korzystaniu z pieniadza i podatkow. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:02. |