![]() |
Ja też czasem oglądam:)Fajne są:
Dexter's Laboratory Loony Tunes (bugs itd.) Johnny Bravo Two stupid dogs Chojrak Tom & Jerry Dobry jest nawet x-men i liga sprawiedliwych a także ANIME!!! |
koskut lat 31
OGLĄDAM :jupi: a najbardziej lubię z polskich: bolek i lolek reksio koziołek matołek z zagranicznych: wilk i zając krecik żwirek i muchomorek sąsiedzi itp. słowem bajki z lat 70/80 minionego wieku (wychowywały i uczyły) oraz bajki dysneja i WB: myszka miki, kaczor donald, królik bugs,tom&jery itp. te dzisjesze bajki powoduą u dzieci "coś dziwnego" - (można zobaczyć to na podwórku) a swoją drogą to (nie wydaje się wam) czy dzisiejsze pokolenie 10-15latków nie za szybko dorasta jaj mają jeszcze 13,14 lat bawiłem się w podchody, grałem w 2 ognie, a dzisiaj stoją i podpierają ściany i nie mają nic do zabawy bo "są na te zastarzy" - to takie moje subiektywne zdanie wynikające z obserwacji dzieci na podwórku i w rodzinie. pozdr. k |
Oglądam od czasu do czasu.
Najbardziej lubię bajki Disneya. |
Cytat:
|
Ja mam 15 i bajki oglądam aż żal mi się robi dzieciaków którzy chodzą do 2 klasy podstawówki i śmieją się z rówieśników że bajki oglądają a sami robią to samo.:(
|
ja jeszcze jestem za młody, ale mój tata ogląda.
|
mimo swoich 27 lat uwielbiam Toma & Jerry , Bugsa, i inne tego typu bajeczki - cholera pokrzywiona mam psychike ;))
|
21 i ciagle czasami (chociaz raczej rzadko ze wzgledu na brak czasu) lubie sobie cos obejzec - np Tom I Jerry, Dexter's Lab, jakies Bugsy i Duffy. No i lubie Disney'a i wszystko nowe, co sie jego pojawi.
|
ja tam ogladam ;)!
Tom&Jerry!!! Kaczor Donald Bugs Bunny i itp. ps.nie lubie pokemonow, digimonow i dragon-ball! |
Witam!
ogladam duzo bajek... jak ktos kiedys powiedzial... "bajki sa dla doroslych, a basnie dla dzieci" |
Cytat:
|
Cytat:
a co do tego Chojraka to czasem istne archiwum X. hehe no tez niezle 8) |
Mam 33 lata i nadal oglądam kreskówki.
Lubię najbardziej bajeczkie (nie znam tytułów) o dwóch kotach którym dokuczają trzy prusaki (może to karaluchy) - leci na Fox Kids. Lubię też bajkę o takiej krowie z dużymi sutkami i bajkę o piesku imieniem Chojrak. Generalnie lubię tzw. skinowskie bajeczki z karykaturalnie wyglądającymi zwierzatkami. PS. Cholera - krowy mają wymiona, a nie sutki.^_^ |
hmm a ja bym sie jeszcze Dajmosa oglądnął :D
|
Cytat:
dołączam się do tego, nie nawidzę tego typu bajek, super są Bugs Bunny, Tom& Jerry, Cow & Chicken no i oczywiście polskie bajki, ale oprócz wynalazków reszta jest fajna |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:31. |