![]() |
jestem bardzo wyluzowany - wodeczke zastapilem rumem - i humorek mi dopisuje
co do ankiety - chetnie poznalbym powod jej powstania w tej formie ani nie pomoze w zakupie, ani nic... po kiego w takim razie? - da sie z tych odpowiedzi wyciagnac jakies wnioski? ps. przemas - nie moglem sobie zaaplikowac w/wum okladow z powodow technicznych - stanowczo zbyt mocno kichalem zeby cos z ego wyszlo :( |
o jak mi przykro :zeby:
|
J mam Artem AM12E Plus. Tylko mam znim jeden problem - strasznie wolno skanuje. A4 w kolorze z 5 minut. Pewnie to wina tego że nie jest na USB tylko na LPT1. Jakby ktoś wiedział jak go przyspieszyć to prosze o pomoc:)
|
Cytat:
Sorry jesli komus to przeszkadza. A co do nabijania postow. To nie to. Co przeciez z tego, ze masz "tysiace" w liczbie, jesli jestes bardziej zielony od nie jednego z "setkami". Cytat:
|
chodzi mi o to ze taka konstrukcja pytan nie daje - nawet tobie - mozliwosci wyciagneicia z nich uzytecznych wnioskow
spora czesc userow nei wie jaki ma skaner - bo ejst to czesto sprzet firmowy lub 'rodzinny' - i tu pasuje jak ulal opcja - "mam, ale nei wiem" sam mam skaner z kombajnu hp g95 - nie mam pojecia co to za skaner... - obrazki daje ladne - korzystam z neigo niezmiernie zadko - to ojca sprzet - a obrazki po necie i tak wysylam 300dpi jpeg... wiec czy tam bylo 1200 czy 600 to wsio ryba... powtarzam ze moj troche agresywny ton wynika z tego alko ktory sobie po mnie krazy i mnie leczy - przepraszam - normalnei bym tak nei pisal... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Poprostu jest wart swojej ceny - skanuje nim zdiecia i pokazuje loodziom - myslą ze robilem to niewiadomo czym / nauczyciele do mnie przychodza ze szdieciami zebym im albumy robił / taka reklame mi zrobił pan od Informatyki ... Skaner naprawde BDB. |
Mój skaner trudno nazwać samym skanerem bo to kombajn :) >klik< . Wygrałem go w konkursie Tenbitu ;p :spoko:
|
Cytat:
Fajny - moze kiedys sobe kupie kombajn zamiast drukarki i skanera osobnego ... |
Cytat:
Gdybym nie mial juz skanera to kto wie, moze zdecydowalbym sie na zakup tego urzadzenia (bo wlasnie mysle o drukarce). |
Cytat:
Można to sprawdzić w BIOSIE Jeśli w SPP to śmiało możesz go przełączyć na EPP (jeśli oczywiście skaner obsługuje ten tryb). Ja mam starego Plusteka i po zmianie trybu z SPP na EPP zrobił się trochę żwawszy. Oczywiście rakiety z niego nie będzie ale zawsze to coś :) Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:06. |