![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
![]()
mam skaner trust flat scan 19200 usb dalem za niego smieszna kase ale mam pytanko.
jest to skaner pod usb i zasilanie tez ma przez usb. i tak po wlaczeniu lampa skanujaca nie zapala sie tak jak powinna swiecic - czyli na bialo tylko miga i ma przeblyski w roznych kolorach. skaner skanuje ale sa same paski rozno kolorowe po zestanowaniu, tak chodzi super ale to co wyzej zainstalowalem najnowsze stery do niego i to samo. koles od ktorego go wziolem mial takie same problemy ale nie caly czas zdazalo mu sie to raz na 15 scanow a w sumie skanerem wykonal max 100 scanow. EDIT: zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz jak mialem poprzedni skaner to on sie zawsze przed skanowaniem rozgrzewal okolo 40s a ten odrazu skanuje moze to przez to ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 Ostatnio zmieniany przez Turboni : 09.12.2004 o godz. 22:46 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
ja mam podobna sytuacje ale na musteku podpietym rownoleglym.
kolorowe pionowe linie przez cala wysokosc skanu. tylko ze sytuacja wystepuej okresowo, w niektore dni sa, w inne nie ma zadnych. nie wiem od czego to zalezy, czyscilem lampe, kabelkiem ruszalem, i bylo to samo, potem na jakis czas zniknelo samo, i czasem sie pojawia.
![]() |
#3 |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
mialem tez to na wczesniejszym skanerze mustek bear paw 4800ta pro II wiec sie go pozbylem.
od dzisiaj mam ten skaner i narazie bez zmian caly czas to samo ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Straszny Podstronkowy
Data rejestracji: 27.07.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
czy ten skaner jest zasilany tez przez USB?
u mnie nie chcial dzialac, bo kabel byl kiepski (od drukarki), jak zalozylem firmowy dostarczony ze skanerem to juz bylo ok
![]() |
#6 | |
Wyjechać Ci z bani ?
![]() |
Cytat:
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Cytat:
![]() nie doczytalem w pierwszym poscie
![]() |
![]() |
#8 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
za taką cenę (była zadziwiająco niska) nie należy oczekiwać cudów.
wg mnie skaner jest walnięty. stawiam na dwie możliwości: uszkodzony kabl usb albo lustra. chociaż ciężko z opisu wywnioskować - trzeba by to zobaczyć. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|