![]() |
Cytat:
:O |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
po uzyciu tego tanszego mozna było uzywac monitora jedynie w trybie 800/600 60 hz, w innych były takie odbicia sygnały ze ja p...e!. podobnie bedzie z kablem DVI co prawda nie mialem niestety przyjemenosci pracowac z dvi ale z tego co słuszałem od kumpla to jest róznica w jakosci obrazu pomiedzy kablem tanim a drogim> |
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
ale dziwne ze raz jest to widoczne a raz nie :\ |
Zdecydowalem sie jednak na Iiyame E435S-B. W przeciagu kilku dni powinienem miec monitor na biurku :) Cena jest po mega rabacie - wyjdzie cos okolo 1550 brutto z kablem DVI 8-)
|
wypasiony sprzecik - jak dojdzie daj znac jak sie sprawuje.. kurcze, znowu troche ponad rok temu przeplacilem za nowosc sprzetowa :|
pozdro ;) |
Monitor stoi juz na moim biurku :taktak: Jestem pod wrazeniem jakosci wyswietlanego obrazu, kolory jak dla mnie - super :D (w koncu przesiadlem sie z 5 letniego Hyundaia z trzesacym sie i rozjechanym obrazem :> ) Jedyna wada jaka zauwazylem, to lekkie jakby przeswity przy prawej i lewej krawedzi kiedy ekran jest czarny. Na razie zdazylem wlaczyc kilka filmow na probe i zagralem chwile w NFS:U2. Obraz tak samo bez zastrzezen. Rozdzielczosc pulpitu jaka mam ustawiona to 1280x1024. Kiedy gralem w NFSa przy 1024x768 wygladalo to jakos niezbyt dobrze, dopiero przy trybie 1280x1024 obraz byl idealny. Albo to kwestia ustawien albo jakos obrazu uzalezniona jest od rozdzielczosci pulpitu i uruchomionej aplikacji.. hmm
|
Cytat:
|
Cytat:
heh, a nie miales wrazenia, ze obraz wpada do srodka? :P ja tak mialem po przejsciu z NIEplaskiego ekranu CRT :] pozdro ;) |
Cytat:
Musze jeszcze tylko rozprawcowac o co chodzi z ta roznica jakosci w roznych rozdzielczosciach. |
Cytat:
pozdro ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:26. |