Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 23.08.2004, 14:29   #1
Predi
Niezarejestrowany

Data rejestracji: 16.04.2002
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
program do monitoringu na xp?

witam,
doszedlem do wniosku ze juz mam dosc i musze przeinstalowac swojego xp po kilku latkach

postanowilem ze na "nowym" bede uwazal na wszystkie smietki od samego poczatku (lepiej zapobiegac niz leczyc

(mam np teraz problem z ie6, caly czas ustawia sobie stronke startowa z typu "search-cos-tam", wyczilem juz ze cos mi zmienia dwa wpisy w rejestrze i ustawia sobie stronke sp.htm, wzialem pliczek zmienilem, cos go nadpisalo z powrotem, wiec ja go znowu ciachlem ale teraz zaszyfrowalem i teraz nic juz tego pliczku nie ciacha tyle ze teraz sobie robi inny wpis.......... gdybym mial cos co sprawdza co za h** mi zmienia te wpisy to byloby po problemie) - gwoli wyjasnienia zadnych wirusow, robaczkow itd......

w zwiazku z powyzszym mam pytanie, czy zna ktos jakis program, ktroy by sobie "rezydentowal" i sprawdzal co dll'ki mi wgrywa nowo instalowany program, kiedy ich uzywa/zmienia, ktory program cos miesza w rejestrze (i co czyli totalny monitoring calego softu

przy okazji jakich firewalli uzywacie, bo moj zonealarm to juz sobie rady nie daje (za stara wersja pewnie

z gory dzieki i pozdrufki Predi
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: