![]() |
a ja nie mam roweru od 5 lat :P
i nie jezdze.. ..nie wiem czy jeszcze umiem? :D |
polowa tego co mam to shimano albo noname (czyt. to bede wymieniac :D) teraz jest niekompletny w czesciach czeka na fundusze i czas ;p
rama grand g250 + support korbowy accent (maszynowy) bb-7420st/kwadrat widelki rst gila 100mm hamulce noname vbrake :D (ale chce taraczowy na przodzie miec) manetko-hamulce + te wszystkie p.i.e.r.d.o.ł.y (dlaczego te słowo cenzuruje ?) do zmieny przelozen to shimano licznik cateye tomo xc oświetlenie author'a reszty nie pamietam bo go 2 miesiace nie widzialem :P rower na bezdroza/skoki w dol do 1m w sam raz fotek teraz nie mam - sprzet wybebeszony :D |
Czym jezdzisz? troszke o rowerkach ;)
Siemacie :) dziwie sie ze nie ma takiego tematu tutaj.. przeszukalem troche forum jednak nic ciekawego nie znalazlem :) tak wiec.. mam nadzieje ze nie siedza tu tylko osoby ktore sa zapatrzone w komputery, ale takze osoby ktore czynnie uprawiaja sporty zwiazane z kolarstwem i rowerami :) Na czym jezdzicie? jak jezdzicie i gdzie jezdzicie?:) Zapraszam do ogolnej dyskusji o tym wspanialym sporcie ;)
Osobiscie jezdze na rowerku wheeler buddy 04 ktory ponad rok temu kupilem w sklepie :) w ciagu roku zmienilem juz 3/4 rowerka, a to jeszcze nie koniec :) Ogolnie jezdze w dirt/street.. ale poniewaz mam dosc duza rame 17cali to moge sobie podniesc siodelko i jechac w teren lub siodelko obnizyc i jechac poskakac :) Fotki swojego sprzetu wstawilem tutaj: http://rapidshare.de/files/20870559/rower.rar.html (nie zwracac uwagi na burdel w pokoju ;) ) a teraz troche opisu :) Rama: Wheeler Buddy 04 Widelec: Santour Duro po tuningu :) Hamulce: v-ki tektro Manetki: Shimano alivio Kierownica: Amoeba Borla 710mm Mostek: Truvativ Hussefelt '06 Korba: RPM 3 blaty, nie znam dokladnie modelu :) Pedaly/Platformy: Author APD-F59 Lancuch: hmm jakis KMC :P Suport: jakis truvativ maszynowy na kwadrat :P Przednia przerzutka: Shimano Sis.. bardziej robi za napinacz ;) Tylna przerzutka: Shimano Altus (juz padaczka) Kaseta: Sram 3.0 Tylne kolo: Piasta author a-gang, obrecz alexrims dx32, szprychy DT Champion 2.0 Oponki: standardowe do tego modelu.. i nie zamierzam ich zmieniac :) Siodlo: Wheeler Comp Pozdrawiam :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:39. |