![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
bramki sms...
witam
moje pytanie dotyczy Polskich bramek sms'owych. czy istnieje bramka która umozliwia wysylanie sms'ów (darmowych) do wszystkich sieci w Polsce ![]() THX za odpowiedzi |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
thorgal to ciota
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
w polsce to jest np. WZone, ale maja ograniczenie ilości smsów w ciagu doby więc generalnie wyslesz po 24 ale po południu już bedzie problem, z zagranicznych jest 1rstwap ale tam mozesz słać do 16 w tygodniu - gdzieś już był topic o tym, poszukaj
pozdro, Marcin |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Jest jeszcze Miasto Plusa dla uzytkownikow PlusGSM
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prison break
Data rejestracji: 27.11.2004
![]() |
Skoro taki topic to mam pytanie.
Czy na każdą bramke da się odpisywać sms***8217;a z komórki ? Bo wiem że na bramkę ery się da! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orange tez, plus nie wiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Cytat:
Natomiast ma ta bramka coś co na pewno nie ma Orange, a może i Era - czyli możliwość ustalenia kiedy sms ma zostać wysłany - np. za godzinę, dzień, dwa lub tydzień itd. - dla mnie bardzo fajna opcja, kilkadziesiąt razy z niej już korzystałem i zawsze dochodziło ![]() ![]() Pozdrawiam ro29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
i do czego mozna takie cos uzyc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytat:
SonyEricssony maja je b. dobrze zrobione ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
- wysłania życzeń do kogoś z dalszej rodziny czy kolegów (do bliskich raczej wypada zadzwonić czy pójść) - możemy to zrobić kilka dni wcześniej, aby później nie zapomnieć - j/w do wszystkich - możemy wysłać sms'a np. na północ (a nie zawsze możemy siedzieć tak długo lub możemy zapomnieć - i wtedy jesteśmy pierwszymi, co złożymy życzenia ![]() - wyjeżdzamy, nie będziemy mieli dostępu do Internetu, komórki nie mamy - możemy przypomnieć komuś o czymś, wysłać z wyprzedzeniem życzenia itd. - np. wieczorem coś nam się przypomina, że kolega ma nam oddać ksiąźkę czy płytę - a nie chcemy go np. obudzić bo może juz spać (nie każdy wyłącza telefon) - wysyłamy mu sms'a na rano - lub po prostu przypomina nam się coś a wiemy, że ktoś teraz jest np. na egzaminie, wykładach czy w pracy - i nie chcemy mu przeszkadzać itd.- wysyłamy sms'a na czas jak już będzie wolny To są przykłady, które sam przerabiałem, jakby co to można jeszcze inne wymyśleć Pozdrawiam ro29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Powracaj***261;c do tematu bramek po 3 latach... mo***380;e pojawi***322;a si***281; jaka***347; ciekawa bramka (p***322;atna/bezp***322;atna
![]() ![]() Po prostu kiedy siedz***281; przy kompie wole pisa***263; z klawiatury ni***380; z kom***243;rki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Tutaj masz bramk***281; tak***380;e do Ery. Oczywi***347;cie je***380;eli odpowiadaj***261; ci z reklamami.
http://sms.ikp.pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skype, niestety nienajtaniej, bo 10,3 centa za sms
--> http://www.skype.com/intl/pl/product...tes/#listing-P Co ciekawe, do Chin 5 cent***243;w. ![]() Je***347;li masz kogo***347; w Irlandii posiadaj***261;cego kom***243;rk***281; w o2, kto sam nie korzysta z web text, popro***347; o udost***281;pnienie konta internetowego, b***281;dziesz mie***263; 250 darmowych sms***243;w miesi***281;cznie na wszystkie kom***243;rki ***347;wiata. ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
A nie ma jakies darmowej brami zagranicznej na wszystkie sieci ?
![]()
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skoro p***322;acenie za bramke wam nie przeszkadza to ...
Pod***322;anczamy kom***243;rke do kompa + instalacja odpowiedniego programu producenta, i ju***380; mo***380;emy sms na klawiaturce pisa***263;, jak i je odczytywa***263; ![]()
![]() |
|
|