![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Czym uzupelniac Lexmarka
Witam!
Mam do was pytanie, w sumie bardziej do poiadaczy lexmarka, lae wypowiedziec moze/musi sie kazdy ![]() ![]() pozdro ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Smakosz... Heinekena!
Data rejestracji: 03.01.2003
![]() |
Polecam black point (oczywiscie zestaw dla lexmarka) drukuje bez problemu, jakość ok :cool:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
osobiscie nie posiadam lexmarka !! ale uzupenialem troche tunerow do HP !! jakie rady moge Ci przekazac to to ze napelnianie tunera czarnego <przynajmniej w HP> ma sens bo mozna to zrobic w prosty szybki sposob i wiele razy .. natomiast jesli chodzi o napelnianie koloru to juz wyzsza szkola jazdy trzeba podzurawic tuner ktory zaczyna przeciekac zalewa drukarke i same z tego klopoty ...jesli chodz o nazwe firmy ktorej uzywalem to przyznam sie szczerze ze nie pamietam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
dokladnie sukces to powolne uzupelnianie tuszu. jak sie uzupelnia to trezba wlac cala strzykawke i potem odessac ok 2ml to dziala i nie przecieka pozniej. osobiscie mam lexa z55se i juz 3 razy uzupelnilem czarny i 1x kolorowy i nic mi nie cieknie ze zbiorniczkow.... uzywam jakiegos badziewiastego uzupelniacza Calidad SOLOtaki po 15 zl za sztuke ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Ja mam urządzenie wielofunkcyjne lexmark x75 i napełniam atramenty tuszem ActiveJet (w zestawie są 3 fiolki z tuszem i jedna z płynem do czyszczenia głowic i rozcieńczania tuszu, no i oczywiście strzykawka i wiertełko). Napełniałem juz kilkanaście razy i jeszcze działa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ismail Delivered
Data rejestracji: 29.08.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Teraz służy jako skaner ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
lexmark syf!!!
![]() tusz uzupelnialem roznymi "rzeczami".tak-zreczami,bo czasem tuszem ciezko to bylo nazwac. najlepsze efekty - tusz inktec. dosc drogi,ale czarny jest czarny jak oryginal. co wazne-wolno napelniac. ale nie zdziw jak ci kartridz siadzie po trzech napelnieniach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|