Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 15.02.2005, 17:31   #1
mallow
Koordynator
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 03.03.2003
mallow zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Czym uzupelniac Lexmarka

Witam!
Mam do was pytanie, w sumie bardziej do poiadaczy lexmarka, lae wypowiedziec moze/musi sie kazdy Mam urzadzenie wielofunkcyjne Lexmark 2250 i problem z tuszem, a dokladnie z jego uzupelnianiem. Jakie uzupelniacze polecicie do tej drukareczki? Bo kupilem jakis polski ale on wydaje mi sie ze jest za rzadki i zalewa mi glowice (uzupelnialem go 5ml, wiec nie przelalem... Za wszelkie rady dziekuje
pozdro

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 15.02.2005, 17:37   #2
georg
Smakosz... Heinekena!

Data rejestracji: 03.01.2003
georg niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Polecam black point (oczywiscie zestaw dla lexmarka) drukuje bez problemu, jakość ok :cool:
georg jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.02.2005, 17:39   #3
mello
m3llO

Data rejestracji: 09.05.2004
mello w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
osobiscie nie posiadam lexmarka !! ale uzupenialem troche tunerow do HP !! jakie rady moge Ci przekazac to to ze napelnianie tunera czarnego <przynajmniej w HP> ma sens bo mozna to zrobic w prosty szybki sposob i wiele razy .. natomiast jesli chodzi o napelnianie koloru to juz wyzsza szkola jazdy trzeba podzurawic tuner ktory zaczyna przeciekac zalewa drukarke i same z tego klopoty ...jesli chodz o nazwe firmy ktorej uzywalem to przyznam sie szczerze ze nie pamietam byly to niebieskie opakowania z tuszem w strzykawkach z instrukcjia !! jesli chodzi o samo napelnienie to musisz bardzo powli wprowadzac tusz wtedy wszystko powinno sie udac )
Stary 15.02.2005, 18:18   #4
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez mello
osobiscie nie posiadam lexmarka !! ale uzupenialem troche tunerow do HP !! jakie rady moge Ci przekazac to to ze napelnianie tunera czarnego <przynajmniej w HP> ma sens bo mozna to zrobic w prosty szybki sposob i wiele razy .. natomiast jesli chodzi o napelnianie koloru to juz wyzsza szkola jazdy trzeba podzurawic tuner ktory zaczyna przeciekac zalewa drukarke i same z tego klopoty ...jesli chodz o nazwe firmy ktorej uzywalem to przyznam sie szczerze ze nie pamietam byly to niebieskie opakowania z tuszem w strzykawkach z instrukcjia !! jesli chodzi o samo napelnienie to musisz bardzo powli wprowadzac tusz wtedy wszystko powinno sie udac )

dokladnie sukces to powolne uzupelnianie tuszu. jak sie uzupelnia to trezba wlac cala strzykawke i potem odessac ok 2ml to dziala i nie przecieka pozniej. osobiscie mam lexa z55se i juz 3 razy uzupelnilem czarny i 1x kolorowy i nic mi nie cieknie ze zbiorniczkow....
uzywam jakiegos badziewiastego uzupelniacza Calidad SOLOtaki po 15 zl za sztuke
polakT jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.02.2005, 19:01   #5
ManDragon
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 04.02.2003
ManDragon zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja mam urządzenie wielofunkcyjne lexmark x75 i napełniam atramenty tuszem ActiveJet (w zestawie są 3 fiolki z tuszem i jedna z płynem do czyszczenia głowic i rozcieńczania tuszu, no i oczywiście strzykawka i wiertełko). Napełniałem juz kilkanaście razy i jeszcze działa.
ManDragon jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.02.2005, 19:49   #6
Mich@ł
Ismail Delivered

Data rejestracji: 29.08.2003
Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez ManDragon
Ja mam urządzenie wielofunkcyjne lexmark x75 i napełniam atramenty tuszem ActiveJet (w zestawie są 3 fiolki z tuszem i jedna z płynem do czyszczenia głowic i rozcieńczania tuszu, no i oczywiście strzykawka i wiertełko). Napełniałem juz kilkanaście razy i jeszcze działa.
Hehe... Mam urządzenie wielofunkcyjne lexmarka, tyle, że x74. Ale był drogi w eksploatacji...
Teraz służy jako skaner
Pozdrawiam
Mich@ł jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.02.2005, 23:22   #7
Stef
Guru

Data rejestracji: 26.04.2002
Stef zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
lexmark syf!!! mialem i juz nie chce.
tusz uzupelnialem roznymi "rzeczami".tak-zreczami,bo czasem tuszem ciezko to bylo nazwac.
najlepsze efekty - tusz inktec. dosc drogi,ale czarny jest czarny jak oryginal.
co wazne-wolno napelniac.
ale nie zdziw jak ci kartridz siadzie po trzech napelnieniach
Stef jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: