![]() |
Tyle, że D2 ma bugi, a mój Kwak2 mniej i ile dodatków.
ZARAZ BĘDZIE++++ OFF TOPIC+++BILET BEZPŁATNY+++ Made in ZBIEG:-D :-D :-D |
Dzwonilem do sklepu kiedys przed premierą Civilization III ... i usłyszałem taki tekst.
jesli gre dostanie Cd-Projekt to bedzie po Polsku, instrukcja okolo 100 stron, jakis gadźet i wszystko 99zł a jesli Microsoft bedzie ja rozprowadzał to bedzie instrukcja 5stron pudełko i płyta za ponad 200zł |
jakbym Kudwy nie mial...
i jest to gra prawie idealna - brakuje jej tej odrobiny 'szybkosci' ktora ma cpm'owy Q3 (i nie mowie tu o fastrail ktorego nie uzywam...) a jak ciagnie CDProjekt? - wedlug moich domyslow dzieki programom dla dzieci kupowanym przez szkoly, choc gry zawsze rozprowadzal trafione (np. starcrafta czy diablo) |
Cd-Project jako jedyny narazie ciagnie w dobrym kierunku polski rynek.
Powoli bo powoli ale ciagnie i jest coraz lepszy .... mam nadzieje ze dalej bedzie sie tak rozwijał ... P.S. Zbieg chyba jeszcze nie wstał :) |
Witam !
Podejrzewam że nasz kochaniutki:) Zbieguś łączy się przez TPSA albo jush odpuścił / TAK trzymać :) :) :) :) :) :) |
Zbiegu śpi! Nie budzcie go:-D
Wracając do tematu. Crckersi zawsze będą górą, bo po pierwsze, mają swój honor - co ja tego nie złamie(( Pracują na podanym materiale. Zwalczają monopole i dyktat producentów (nie twórców!!) I tu ich całkowicie popieram:* PS: chapau bas! le Roy - UNREAL !!!!!!!!! |
Cytat:
Nie tak szybko! |
Cytat:
Zbieg witamy zpowrotem !:) :-D :) :-D |
Odświeżę temat - to jak,udało się złamać tego SMARTE czy nie ? Bo mam na tapecie DUNGEON SIEGE - Legends of Aranna i nie wiem czy warto się porywać ? Proszę o jakeś info .Pozdrawiam.
|
piractwo?? afeee
mnie jeszcze na swiecie nie bylo, jak ten topic powstal ;) wykopaliska |
temacik ma już ponad 2 lata...
wracając do tematu - jak widać, nic z tego zabezpiecznia nie wyszło. teraz niepodzielnie króluje starforce 3. może za 2 lata ktoś i tego wykopie i wtedy zobaczymy z perspektywy czasu, ile się zmieniło. |
ta, cos nowego, genialnego
do obejscia czarnym markerem :) ^_^ |
Widze ze jakas moda zapanowala na sieganie do postow wstecz... niezle sie zdziwilem jak zoabczylem stara brygade, ktora tutaj juz nie czesto gosci
|
Dopiero w pod koniec zobaczyłem kiedy to było pisane. W nawiązaniu do tematu. Gra XIII zabezpieczona była Tages'em i można było ja skopiować bezproblemu, ale pod koniec 3 planszy (nie pamietam dokładnie) postać z gry nagle mdlała, wszystko widziala jak po LSD i pojawiał się komunikat żeby zakupić oryginalną grę.
Oczywiście po miesiącu powstał krakersik do tej gry ale zajmował około 30 mb, trzeba było podmieniać mnóstwo plików. I czy to się opłacało tak kombinować skoro gra w Empiku kosztowała 69 zł. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:56. |