Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Czytaliście jush to znowu utrudniają życie ! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/czytaliscie-jush-znowu-utrudniaja-zycie-8802/)

Yahol 09.07.2002 11:22

Tyle, że D2 ma bugi, a mój Kwak2 mniej i ile dodatków.

ZARAZ BĘDZIE++++ OFF TOPIC+++BILET BEZPŁATNY+++
Made in ZBIEG:-D :-D :-D

sayan 09.07.2002 11:25

Dzwonilem do sklepu kiedys przed premierą Civilization III ... i usłyszałem taki tekst.
jesli gre dostanie Cd-Projekt to bedzie po Polsku, instrukcja okolo 100 stron, jakis gadźet i wszystko 99zł a jesli Microsoft bedzie ja rozprowadzał to bedzie instrukcja 5stron pudełko i płyta za ponad 200zł

-Sid-The-Rat=> 09.07.2002 11:27

jakbym Kudwy nie mial...
i jest to gra prawie idealna - brakuje jej tej odrobiny 'szybkosci' ktora ma cpm'owy Q3 (i nie mowie tu o fastrail ktorego nie uzywam...)

a jak ciagnie CDProjekt? - wedlug moich domyslow dzieki programom dla dzieci kupowanym przez szkoly, choc gry zawsze rozprowadzal trafione (np. starcrafta czy diablo)

sayan 09.07.2002 11:30

Cd-Project jako jedyny narazie ciagnie w dobrym kierunku polski rynek.
Powoli bo powoli ale ciagnie i jest coraz lepszy .... mam nadzieje ze dalej bedzie sie tak rozwijał ...

P.S. Zbieg chyba jeszcze nie wstał :)

Laser 09.07.2002 11:47

Witam !

Podejrzewam że nasz kochaniutki:) Zbieguś łączy się przez TPSA albo jush odpuścił / TAK trzymać :) :) :) :) :) :)

Yahol 09.07.2002 17:18

Zbiegu śpi! Nie budzcie go:-D
Wracając do tematu. Crckersi zawsze będą górą, bo po pierwsze,
mają swój honor - co ja tego nie złamie((
Pracują na podanym materiale.
Zwalczają monopole i dyktat producentów (nie twórców!!)
I tu ich całkowicie popieram:*
PS: chapau bas! le Roy - UNREAL !!!!!!!!!

MaciejT 10.07.2002 15:05

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Podejrzewam że nasz kochaniutki:) Zbieguś łączy się przez TPSA albo jush odpuścił / TAK trzymać :) :) :) :) :) :)

NO NO, Laser.
Nie tak szybko!

Laser 10.07.2002 18:23

Cytat:

Zbieg12 napisa***322;(a)

NO NO, Laser.
Nie tak szybko!

Witam !

Zbieg witamy zpowrotem !:) :-D :) :-D

DonKing 15.09.2004 21:10

Odświeżę temat - to jak,udało się złamać tego SMARTE czy nie ? Bo mam na tapecie DUNGEON SIEGE - Legends of Aranna i nie wiem czy warto się porywać ? Proszę o jakeś info .Pozdrawiam.

mr_spock 15.09.2004 23:34

piractwo?? afeee

mnie jeszcze na swiecie nie bylo, jak ten topic powstal ;)
wykopaliska

woitas 15.09.2004 23:45

temacik ma już ponad 2 lata...
wracając do tematu - jak widać, nic z tego zabezpiecznia nie wyszło.
teraz niepodzielnie króluje starforce 3.
może za 2 lata ktoś i tego wykopie i wtedy zobaczymy z perspektywy czasu, ile się zmieniło.

mr_spock 15.09.2004 23:49

ta, cos nowego, genialnego
do obejscia czarnym markerem :)
^_^

Ormianin 16.09.2004 08:00

Widze ze jakas moda zapanowala na sieganie do postow wstecz... niezle sie zdziwilem jak zoabczylem stara brygade, ktora tutaj juz nie czesto gosci

Air 16.09.2004 08:40

Dopiero w pod koniec zobaczyłem kiedy to było pisane. W nawiązaniu do tematu. Gra XIII zabezpieczona była Tages'em i można było ja skopiować bezproblemu, ale pod koniec 3 planszy (nie pamietam dokładnie) postać z gry nagle mdlała, wszystko widziala jak po LSD i pojawiał się komunikat żeby zakupić oryginalną grę.

Oczywiście po miesiącu powstał krakersik do tej gry ale zajmował około 30 mb, trzeba było podmieniać mnóstwo plików. I czy to się opłacało tak kombinować skoro gra w Empiku kosztowała 69 zł.

Pagerus 16.09.2004 10:55

Cytat:

Napisany przez Air
Dopiero w pod koniec zobaczyłem kiedy to było pisane. W nawiązaniu do tematu. Gra XIII zabezpieczona była Tages'em i można było ja skopiować bezproblemu, ale pod koniec 3 planszy (nie pamietam dokładnie) postać z gry nagle mdlała, wszystko widziala jak po LSD i pojawiał się komunikat żeby zakupić oryginalną grę.

Oczywiście po miesiącu powstał krakersik do tej gry ale zajmował około 30 mb, trzeba było podmieniać mnóstwo plików. I czy to się opłacało tak kombinować skoro gra w Empiku kosztowała 69 zł.

Hmmm... dość ciekawe rozwiązanie - nigdy się z czymś podobnym nie spotkałem...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:56.