![]() |
Cytat:
|
Cytat:
ps a ja polecam ci skaj kapitana pewnie ci się spodoba |
Ja idę w piątek na film "Dogrywka" :taktak:
Kto był i oglądał :D |
@Smartek Komórka, chodzi Ci o The Cell? calkiem fajny filmik, Sky Captaina sobie odpusc... naprawde, film jest momentami wrecz zenujacy
|
Cytat:
|
No wiec tak:
* Egzorcysta: Początek (Exorcist: The Beginning) 4 II * (Interpreter, The) 4 III [chyba!] sa juz w sieci dosc dlugo. Widzialem ktos tu cos o R Point pisal - hm... mam juz ten filmik tez dosyc dlugawo :). Co do RE2 moze byc, fajne efekty, troche malo horrorowaty.., ale moim zdaniem 1 byla lepsza, nie ma co :-). Co do egzorcysty 2 - kila na maksa, szkoda zycia by ogladac ten film :| pozdro ;) ps - nie moge znalezc czasu by obejrzec pare interesujacych mnie tytulow: Komórka, Crimson Rivers 2, Old Boy, Saw, Sky Captain itd. a zalegaja w 'kinie' dosc dlugo :D |
Reżyserem tego filmu jest Robert Rodriguez ktory rezyserowal Cztery Pokoje, Małych agentow 1,2,3 i Desperado 1,2, Oni
|
Mi się podoba :ja_chce:
|
Cytat:
P.S. Tu macie zwiastun jak ktos chce zobaczyc www.filmweb.pl/Miasto,grzechu,(2005),zwiastuny,Trailers,id=112584 |
Mac - imho resident evil 2 calkiem sprawnie zrobiony, taka lepsza sensacyjka (no dobra - sf) na wieczor ktora ogladasz z zapartym tchem (efekty, ujecia..) jesli nie zastanawiasz sie glebiej nad fabula :)
z Twojej listy paru filmow faktycznie czekam niecierpliwie || |
Cytat:
Film imo warty uwagi - chociażby ze względu na Izabelle Scorupco :) - choć do cz. I mu jednak brakuje. |
Cytat:
|
Ja tam czekam na Sin City, czyli miasto grzechu z plejada gwiazd tj.Bruce Willis, Elijah Wood, Jessica Alba, Brittany Murphy, Josh Hartnett, Mickey Rourke, Maria Bello, Clive Owen dużo ich jest mam nadzieje ze im wyjdze ten film premiera 2005-04-01 ale w Polsce bedzie pewnie poźniej....
|
A Hostage???
Chociażby dla samego Bruce'a Willisa.... A Indy??? BTW: Co sądzicie o Resident Evil 2: Apokalipsa (Ci co obejżeli) ??? ..::Update::.. Do listy dodałbym jeszcze: Ocean's Twelve - Dogrywka (Ocean's Twelve) |
Cytat:
Blade - jak blade widmo (wymoczek :)) bez ikry juz. Jeszcze mozna poczekac na Epoke lodowcowa 2 . Reszta to ......wiecie co :D chlam, shit, dno..... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:43. |