![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#12 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jedno krotkie pytanko - patrzyl ktos z Was na konfigurator na stronie renault?
![]() Dacia Logan ma trzy wersje wyposazenia najtansza to tragedia i porazka, przypomina malego fiata ale jak wezmieny najwyzsza i dolozymy pare zlotych... nagle okazuje sie ze za 40 000 mamy autko z klima, centralny, radiem, wspamaganiami wszytskiego, komputerem i paroma innymi zeczami owszem - porownujac do np 5letniej Octavii Combi 1,9 TDI ktora jest tansza to i tak wielkie g. ale jak ktos chce porownywac to porownuj do nowych samochodow i nagle sie okazuje ze w tej klasie cenowej mozna kupic np Seicento, Clio itp - wszytskie beda gorzej wyposazone i MNIEJSZE podobna wielkosc - owszem znajdzie sie, ale bedzie to LADA! Dacia moze sie niepodobac albo byc obojatne (bo piekna to faktycznie nie jest), ale w swojej klasie jest ciekawa propozycja z uwagi na cene czy bym ja kupil? nie - wybralbym jakiegos uzywanego wyzszej klasy za te pieniadze ale jak ktos chce nowy wozek... edit: sam rozwazalem Dacie napisalem pewna cene - wg mnie tyle trzeba wydac na Dacie zeby to byl pozadny samochod zanim zaczniecie zucac ze przeciez za te pieniadze jest Astra czy inny fajniejszy samocod - spojzcie na konfiguratory wyposazenia - zeby Astra miala podobny standard musi kosztowac prawie 2x wiecej!
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 10.08.2005 o godz. 19:17 |
![]() |
![]() |
|
|