Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 12.08.2005, 14:18   #33
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ja nie pisze ze nie jest on potrzebny albo ze mi wisi czy auto ktorym jezdza go rpzeszlo czy nie
odnioslem sie tylko do wypowiedzi @ManDragon, ktory napisal ze ni powinno byc wogule dopuszczone do sprzedarzy
co do kraju - mozliwe, nie jestem pewien, jak pisalem
a co do testow
testy EURO NCAP nie istneije od zawsze
sa dopiero od kilku lat i wiekszosc (jak przypuszczam) z nas jezdzi samochodami sprzed ery wprowadzenia oceny gwiazdkowej
niedawno w wielkiej brytani (konkretnie televizja bbc w programie top gear) robila testy zdezeniowe samochodow z ocnea NCAP i tych samoych samochodow z rcocznikow sprzed wprowadzenia NCAP
wyniki byly szokujace - przy czolowce z predkoscia 50km/h (to standardowa predkosc dla testowania zdezen samochodow - warto wiedziec zeby sie nie zdziwic jak po przywaleniu super bedzpieczna laguna jadac 120km/h w drzewo obudzimy sie u swietego Piotra) renowka bez oceny NCAP miala strefe zgniotu miedzy kierownica a fotelem, a silnik w miejscu nog
wiec jak ktos jezdzi 10letnia fiesta to niech nie krzywi sie na wyniki dacii - jego samochod prawdopodobnie mialby o wiele gorsze

swoja droga pare dni temu fiesta zaparkowala w tylku mojej meganki - u mnie rysy na zdezaku, fiesta miala zmasakrowany zdezak, swiatla, maskownice, maske, pas przedni... kwestia rocznika...
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: