![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#196 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OK. Ściągam SUSE Live na DVD - dziś będę miał. Zobaczę jak chodzi i ew. włączę ściąganie całej wersji na DVD.
![]() Dzięki! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#197 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
hmm niby sie sterowniki zainstalowały ale gdy chce wejsc do panelu wyskakuje takie cos TO
klikne ok i wyswielta mi sie panel ale tylko mam 2 zakladki information i tv out hmm i nie wiem co jest grane ![]() wlaczylem yast2 niech zassysa wszytkie poprawki ... moze to pomoze ...
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Nic dalej to samo :/ nie mam akceleracji .. a niby sie wsystko poinstalowało ...
poszukam jeszcze na forum suse ...
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM ![]() MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zdezorientowany
Zlotowicz
Data rejestracji: 08.05.2005
z www.kubuntu.org można już ściągnąć nową wersję Dapper Drake, nie wiem jak z ubuntu bo nie sprawdzałem. dvd zajmuje 3.2gb.
http://ftp.heanet.ie/pub/ubuntu-cdim...u/dvd/current/ Ostatnio zmieniany przez pops : 06.03.2006 o godz. 16:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Narazie dostępna jest wersja Alpha 4. Ubuntu i Edubuntu również dostepne są w tej wersji: http://cdimage.ubuntu.com/releases/dapper/flight-4/ http://cdimage.ubuntu.com/edubuntu/r...pper/flight-4/
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
PS wymienilem myche na optyczna i mam problem z kursorem we wszystkich dystrybucjach po instalacji jak i podczas kurde ![]()
![]() |
![]() |
#205 |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pozwólcie, że się podepnę pod temat:
Od niedzieli mam SUSE 10.0 Jest OK! Powiedziałbym nawet, że jestem pod OGROMNYM wrażeniem. Mam parę pytań i jak ktoś jest w stanie mi pomóc, to poproszę: - uruchomiłem aktualizację, ściągnęło jakieś 170MB poprawek, niby zainstalowało, a Firefoxa nadal mam w wersji 1.0.x ![]() - OK, ściągnąłem Firefoxa ze strony domowej, jest w archiwum *.tar, rozpakowałem i jak mam go zaktualizować? Pojęcia nie mam co dalej. - następne pytanie o tzw. repozytoria - skąd wziąć adresy i gdzie się je wpisuje? (prawdopodobnie w YAST2, ale jeszcze, że się tak wyrażę, nie doszedłem ![]() - poza tym chcę ściągnąć k9 copy a YAST mi pisze, że wymaga od cholery różnych innych rzeczy, a niektóre są jako źródła - co z nimi? Dzięki z odpowiedzi! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
vel Shah
Data rejestracji: 01.11.2005
![]() |
Cytat:
widze, ze w końcu wybrałes linuxa ![]() co prawda nie wiem jak jest w SUSE bo uzywam Mandrivy, tam jest to o wiele prostsze (w mandrivie) wpisujesz w konsolke co chcesz miec i pobiera nazywa sie to urpmi (ale chyba tylko w mandrivie to jest) jeśli jestes pewien, ze pobrałes FF to wydaj komende w konsoli mozilla-firefox, jeśli nadal bedzie stara wersja to bedziesz musiał ja odinstalowac i zainstalowac powtórnie. a jak instalowac *tar. robiłem to chyba tylko raz ale z tego co pamietam to robi sie to tak: (wchodzisz w konsole) Kod:
tar xvf i nazwa_pliku.tar.gz Kod:
./configure make make install ja na początek poleciłbym Mandrive Power Pack. dosyć łatwa na poczatek. ale pewnie kazdy poleci to czego uzywa. zresztą na forum są uzytkownicy suse wiec z pomoca nie powinies miec problemów pozdrawiam
Ostatnio zmieniany przez radosio : 08.03.2006 o godz. 12:03 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
Guru
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
vel Shah
Data rejestracji: 01.11.2005
![]() |
Cytat:
![]() czy to działa tak jak urpmi w mandarynie?? bo jesli tak, to Koledze @Kristoferros ułatwiłoby to troche instalowanie nowych pakietów. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Guru
Cytat:
w Kubuntu/Ubuntu: sudo apt-get nazwa_pakietu.deb A w SuSe też to jest ale nie pamiętam tej komendy ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|