![]() |
@Maciej
Niekoniecznie... Jak dadzą jej za dużo, wogóle się nie obudzi... ... Cytat:
""On taki niewinny, kochany, zawsze grzeczny był. Sąsiadkom zakupy nosił, nie ciągnął dziewczynek za włosy... Ogólnie to złote dziecko z mojego Zdźisia..."" Tak teraz [cenzura] jest - niestety. Wysyłaja potem takie ścierwa do poprawczaka, wychodzą za 5 lat i co? Ani szkoły, ani pracy, w papierach śmierdzące goowno... zostaje złodziejka na ulicy... ... Chodzą takie menty, gwałcą, napadają, niszczą, a nasza "kochana" Policja woli ścigać "piratów" przed swoimi PC, którzy zasysają soft przez p2p (bo na blokowisko boją się wejść)... Co to [cenzura] jest? Co się teraz [cenzura] dzieje ?! |
Cytat:
|
Teraz nie problem zgwałcić upatrzoną dziewczynę np.na dyskotece.
Wystarczy wrzucić ...do drinka lub innego napoju bardzo teraz popularną tabletkę "club drug" w polsce zwaną Tabletka Gwałtu, która powoduje podniecenie, senność a wkońcu utratę świadomości i zapaść w śpioczkę. Taka ofiara po obudzeniu ma całkowita amnezję. A ślady psychotropu są niewykrywalne w krwi i moczu po kliku godzinach, i udowodnienie komuś jest bardzo trudne. Tylko obdukcja lekarska wskazuje na gwałt. żródło ...internet Ps.Tak więc panowie nie puszczajcie swoich dziewczyn samych na imprezki. |
to wtedy trzeba sądzić takich *****i jak dorosłych, a nie sąd tylko pogłaszcze po główce biednego "dzieciaczka" i koniec. do paki dewiantów i niech ich też wydymaja na siłę. ciekawe czy to też bedzie się im podobać
|
Cytat:
Stwierdzam jedno - dzisiejsze dwunastolatki to nie to samo, co jeszcze 10 lat temu. Chyba wracamy do średniowiecza, kiedy 10 - 12 chłopak był już praktycznie dorosłym męższyzną.. |
:|
12 lat to trudny wiek jak widac wplyw czarnobyla czy w dzisiejszych czasach rodziece juz nie maja czasu dla dzieci? :| |
Za smiechu pekalem, jak przeczytalem kiedys, ze nastolatek z pewnej wsi regularnie gwalcil swoja sasiadke staruszke (trioche tragiczne, ale luz ;) )
Ale TO jest juz zupelny wypas!!! |
Cytat:
Cytat:
Gdyby przyłożył jej do głowy lufę, to wcale nie musiałby być aktywną stroną w tym procederze. Chciałbym dorwać jego opiekunów :klnie: |
tak czytam i czytam post za postem i jakoś w to nie chce mi się wierzyć. W sumie nawet nie wierzę w to co podaje BBc. Jednak z drugiej strony ludziom pada coś na psychike, czego dowodem są ów wspomniane linki do artykułów. Ale co to za nauczycielka, która dała się zgwałcić i to uczniowi... 12latkowi... przecież 12lat to miało się jak się uczęśczało do 6/7 klasy dawnej podstawówki. A może ja coś pomyliłem ? Owszem wyjątki zdarzają się w społeczeństwie, że ktoś jest "inny" od rówieśników. No cóż... czym się kierują tacy ludzie ? Tego chyba nikt nikt nie pojmie... Nie chcę tego dalej komentować...
|
to dopiero bomba
|
Cytat:
Cytat:
Wednesday, April 28, 2004 April 12, 2002 Co nie zmienia faktu, ze 12latkowie maja gowno w mozgu (nie wszyscy ofkorz), ale szczegolnie ten co polknal 87 prezerwatyw z hera za 1,900$ :ysz:. |
"Po gwałcie uczeń odjechał ze szkoły samochodem swej ofiary..."
Pewnie jeszcze zapalil skreta, wypil butelke czegos mocnego, i wlal swojej starej po drodze... |
Cytat:
|
Cytat:
Było, było ale ile on ma lat!! Tego to dopiero nie było :> Jedno mnie zastanawia, a właściwie dwie sprawy :P Jak wyglądała ta nauczycielka ;> Oraz jak wyglądał ten chłopak :blee: JAk będzie w necie zdjęcie to ktoś zapoda... |
O qrwa... Uczeń gwałci nauczycielkę - takiego czegoś jeszcze nie było... :blee:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:22. |