![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
karpiarz:)
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Dc++
Cześć mam problem jakiś czas temu przesiadłem się z 98 na win2k, na 98 DC++ 0.242 chodziła spoko, ale na win2k zaczeły się problemy. Tzn kiedy odpalę DC++ chodzi ona jakiś czas ok. 2 min. a potem wszystko staje, po restarcie kompa sprawdza on spójność plików na tym własnie dysku do którego ładuje DC++. Może podacie mi wersje które u was chodza stabilnie na win2k, bo sam juz nie wiem co robić.
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Hmmm... nieco dziwne objawy. U mnie jak cos sie wali z DC++ to najwyzej wyskakuje mi jakis blad i zamyka wszystkie okienka. Ale nie zawiesza mi kompa. Sprobuj sobie sciagnac najnowsza wersje - caly czas staraja sie naprawiac bledy wiec moze to cos pomoze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
powywalaj wszystkie pliki z katalogu z dc++ oprocz dcplusplus.exe (program) i queue.xml (kolejka sciaganych plikow) - stracisz konfiguracje ale masz szanse ze sie odmuli - czesta przyczyna wieszania sie DC sa wlasnie skopane pliki konfiguracyjne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Ja stosuję oDC - taka fajna nakładka na DC++ - i oprócz tego wspomnianego błędu przeze mnie wszystko jest OK - nie sądzę, aby jego powodem były skopane pliki konfiguracyjne, ale kto wie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
oDC to nie nakladka ale pelny samodzielny program - ma on kilka bugow mniej jak DC++ ale tez ma kilka innych ;-) ale mimo to polecam
ps: jak wywalenie plikow konfiguracyjnych nie pomoze to zostaje tylko queue.xml ale wtedy masz po kolejce plikow |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|